ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (28)
Марица отбеляза Хелоуин и започва похода към нова титла
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:27 / 01.11.2017Коментари (1)2688
© ВК Марица
Сезон 2017-2018 в женската Национална волейболна лига стартира преди 12 дни, но за шампионките от Марица (Пловдив) защитата на шампионската титла започва днес. Момичетата на Иван Петков излизат като гости срещу Берое (Стара Загора) тази вечер, 1 ноември, от 18:00 б.в. в зала Иван Вазов в Града под липите.

Общо седем отбора участват в настоящото издание на НВЛ, като новосъздаденият тим на Берое направи силна селекция, с която се счита за най-големия конкурент на Жълто-сините при преследването им на четвъртата поредна титла. В състава на старозагорския клуб личат имената на опитни състезателки като Нора Богданова, Ваня Върбанова, Виолина Николова и Гергана Петрова.

След като мачът от първия кръг между Берое и Марица бе отложен за днес, заралийки надиграха като гости Казанлък Волей (Казанлък) с чисто 3:0 в срещата им от втория кръг и вече водят във временното класиране. Със сигурност пловдивчанки биват възприемани в старозагорския лагер като най-големия дразнител във вътрешното първенство и може да се очаква волейболистките на треньора Страхил Балов да се раздадат докрай в търсене на успеха.

Въпреки че Марица се намира в период, когато фокусът пада повече върху участието на отбора в Шампионската лига на Европа, в клуба си дават ясна сметка, че участието в най-престижния евротурнир и през следващия сезон минава през задължителната поредна титла в България - задача, която биха могли да си направят много трудна дори и с една грешна стъпка по време на редовния сезон.

Настроението в отбора преди днешния двубой е добро, както личи и от малкия карнавал, който волейболистките и щабът си направиха на вчерашната си тренировка.

Съдийска бригада от Бургас ще свири срещата тази вечер. Първи рефер на мача ще бъде Христо Янев, а втори - Ангел Ангелов.

Още по темата: общо новини по темата: 270
21.05.2019
07.05.2019
22.04.2019
19.04.2019
18.04.2019
18.04.2019
предишна страница [ 1/45 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
500 години турците не можаха да накарат тогавашните българи да празнуват техните празници, а сегашните приемат сами чуждите празници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни
Марица започва същинската битка за 10-а поредна шампионска титла
Хегемонът Марица завършва днес редовния сезон с домакинство на Хектор
Девойките на Марица се класираха за държавните финали, без да загубят гейм
Марица организира за пети път турнира в памет на Николай Диманов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: