ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Вижте най-новото спортно бижу на Пловдив, капацитетът му е за 3000 зрители
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:21 / 29.08.2017Коментари (28)32914
Най-новата многофункционална зала в Пловдив - "Сила", вече е напълно готова да приема мачове и турнири от най-високо ниво, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Съоръжението е с максимален капацитет до 3000 зрители, като първият отбор, който ще домакинства тук, е баскетболният Академик Бултекс 99. Залата се намира близо до Централна гара - на ул. "Тракия" 50.

В момента баскетболната и волейболната площадка са ситуирани в единия край на съоръжението, така че да се играят мачове пред 1600 души. При по-голям интерес обаче теренът се поставя в центъра на залата за пълния й капацитет.

Тук могат да се практикуват близо 50 вида спорт, подземните паркинги са на 3 нива и побират до 300 автомобила.

"Сила" разполага още с басейн, огромен фитнес, СПА и релакс център, кътове за бойни изкуства, зали за аеробика и спининг.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Община Пловдив е обещала на пловдивските студенти безплатно ползване.Справка - спортен комплекс "Академик".
+1
 
 
Стига сте плюли!!! Като нищо не се прави:"Защо нямаме една свястна зала?!". Като се направи - "Колко ли са откраднали?!" А вие освен да мрънкате, да осъждате, друго можете ли да правите?!? Какво сте направили ВИЕ за града ни, умници?!?!
0
 
 
Сега остава да идват и повече хора. Миналото първенство в "Строител" идваха повече, сравнено с предишни сезони от 90-те години и началото на века. 5-те лева(за деца и пенсионери - 2) могат да изглеждат много, но не са чак толкова много, особено пък ако тези цени останат и за тази зала, ще си е прилично. Висшият ешелон предполага много интересни двубои и през миналия сезон те бяха факт. Имаше и по-слабички мачове, но това е игра, в която категориите "слаб" и "скучен" не се покриват; скучни мачове нямаше. Дано сега пак с много чужденци, пак е така. Джордан и Оскар ги няма, дано тези чужденци ги заместят добре. Самите шефове(някои от тях) мечтаят за купа или медали, но хайде да не скачаме дотам. "Академик"Пд го нямаше в елита от 1997 до 2015, няколко години "ич го немаше", а НБЛ е доста силно творение с няколко добри отбора, не е само "Лукойл"Правец. Престрашете се да гледате 2-3 мача, пък без значение победа или загуба. Ще им е кеф и на играчите. Защото имаше време, когато публиката на пловдивчани се броеше на пръсти и "Компакт"Димитровград си докарваха с рейсовете повече. Ботевградчани не броим, на тях им е в гените
0
 
 
Не пропуснах момента да я видя. Нека и тези, които тук са недоволни, намерят повод и я видят. Кога се почна и кога се свърши, ни се чу, ни се видя, ни се разбра. Ако "частното" не винаги е по-добро като стопанисване, то като инициатива е отколе с доказано предимство. И "Сила" е построена с частна инициатива. Без тупурдии, без венцехваления, без безбройните реклами. Днес няма червени ленти, нямаше го(слава, Богу) Бате Борисов, разните му министри. Там беше Здравко Димитров, но областният някога носеше №13 на отбора, бил е и младежки национал. Петьо Зехтински също беше, нищо, че е футболист. В Общината е, а напоследък проявява по-голям интерес и към други колективни спортове. Корифеят на пловдивската спортна журналистика Станко Стоянов също не пропусна, още повече, че и той е бивш баскетболист. Собствениците на залата, целият отбор за новото първенство, впрочем, заради него бе и събитието, журналисти, че и малко публика. После имаше и празненство в "Копчето"
+5
 
 
Чудесна зала!!!Нека да се ползва със здраве от всички желаещи да спортуват!!!Успех на всички!!!
на 29.08.2017 г.
0
 
 
Доста нови и красиви многофункционални спортни зали се появиха в Пловдив,за радост на многофункционалната им посестрима -"конгресна" зала Колодрума.
-5
 
 
А стадион Пловдив нека си тъне в развалини..СРАМ СТЕ..!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: