ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (18)
Марица победи Ямамай пред 3000 в Колодрума, но се сбогува с Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:02 / 25.01.2017Коментари (9)8857
Шампионът на България Марица (Пловдив) приключи участието с в Европа. Това стана факт, след като жълто-сините победиха италианския Ямамай с 3:2 (16:25, 26:24, 23:25, 25:23, 17:15) гейма пред близо 3000 зрители в зала Колодрума, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Пловдивчанки бяха загубили първия мач с 1:3 и сега трябваха да гонят победа с 3:0 или 3:1, за да се стигне до "златен" гейм.

Ямамай започна двубоя доста мощно и спечели набързо първия гейм, след което мисията на маричанки изглеждаше почти невъзможна.

Възпитаничките на треньора Иван Петков все пак изравниха геймовете, след като непрекъснато водеха в резултата през втората част.

Фатален за Марица се оказа третият гейм, който Ямамай спечели драматично с 25:23 точки.

В тайбрека Марица пропусна два мачбола, но успя да се наложи след 17:15.

Още по темата: общо новини по темата: 162
11.07.2017
09.07.2017
12.06.2017
05.06.2017
24.05.2017
21.05.2017
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Според мен малкото, което недостигна на Марица в този мач всъщност беше повечето, което имаха Ямамай в лицето на Дюф и Мартинез. Наистина Мартинез беше зле в посрещане, но реализира много точки в атака и нашите бяха почти безпомощни срещу нея. Същото важи и за кошмара за Марица в тези два мача - Валентина Дюф. Точно тя завърши атаката при 23-24 в третия гейм след супер отскок и атака по топката над блокадата. В петия гейм от почти същата ситуация извади в аут и щях да се изям от яд :/ Иначе от останалите състезателни на Унет не можах да видя кой знае какви супер таланти и според мен тези двете ако ги нямаше резултатът щеше да е съвсем друг.
+1
 
 
Похвално за волята да стигнат до победа,макар ,че след 2;1 за Ямамай беше ясно,че отпадат.Но завършиха сезона в Европа с победа. За да имат силни и постоянни игри в ЕвроТурнирите им трябва и вътрешна конкуренция иначе трябва да търсят контроли с добри чужди отбори за да трупат опит! А колкото до публиката и залата,които бяха на този мач могат да потвърдят,че залата е нужна на Пловдив и атмосферата беше добра.На град като Пловдив приляга голяма зала и 3000 души за такъв мач даже е минимум,за претенциите на спортен град!
0
 
 
Всичко беше хубаво и си заслужаваше. Момичетата се бориха достойно и не се отказаха при 1:2. Играха със желание до края, със желание да покажат, че този отбор израства и догодина пак ще е в Европа. Разликите в класата си личеше, но в такива двубой срещу такива съперници се калява и учи. Бяха смели и дръзки, което много ми хареса въпреки грешките, които правеха, но човек се учи от грешките си.
+1
 
 
Беше готино... плахо начало... определено италианките бяха класа... БРАВО НА МАРИЧКАТА... имаше ДРАМА, имаше ЕМОЦИЯ... беше готино... Негрото беше много мощна на забивания... не сгреши и сервиз... иначе малко хора... но добре като цяло... всичко в залата и около нея БЕШЕ ОК...
+2
 
 
Мачът започна лошо. Играта на нашите беше слабичка. Но останалите четири гейма си струваха ходенето. Нашите обаче бяха нисички. Зеленокоската и чернокожата всяваха почти винаги смут в нашите редици. Трябват ни по-високи дами в отбора. Звукът беше под всякаква критика!!! Температурата беше добра. Агитката на Марица Пловдив - СУПЕР!!! Нямаше ли начин мачът да се проведе малко по-късно? Щеше да има повече хора. В събота на ПУ-то :-))) Благодаря за календара.
+4
 
 
И това е успех , като се има предвид финансирането ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица на полуфинал, шампионската титла е все по-близо
Медали за всички, много усмивки и емоции в мемориалния турнир "Николай Диманов"
Походът на Марица към 10-а поредна шампионска титла започва от морето
Треньорът на Марица: Готови сме за плейофи през два-три дни
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: