ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев вкара 3 на Левски (Карлово), Жоао Паоло не спира да бележи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:26 / 07.10.2016Коментари (2)4157
© Plovdiv24.bg
Иван Стоянов вкара първия гол за Ботев в Карлово
Ботев (Пд) победи втородивизионния Левски (Карлово) с 3:1 в приятелски мач, който се игра на градския стадион в Карлово. Иван Стоянов и на два пъти Жоао Паоло се разписаха за пловдивчани, а почетното попадение за домакините бе дело на Георги Стефанов.

Неофициален дебют за представителния отбор на Ботев направи юношата Валентин Тодоров.

Жълто-черните създадоха първото си положение още в 3-ата минута. Най-новото попълнение в отбора Омар Косоко изведе по десния фланг Цветомир Панов, който върна топката към Жоао Паоло. Бразилецът шутира опасно, но на сантиметри покрай страничната греда.

В 11-ата минута "канарчетата" откриха резултата чрез Иван Стоянов. Атаката започна от Даниел Кутев, който подаде в коридор към Милен Кикарин. Защитникът центрира с едно докосване към пеналта, където Иван Стоянов засече с удар от въздуха и не остави шансове на вратаря на Левски - 0:1.

В 26-ата минута Омар Косоко проби в наказателното поле и от малък ъгъл стреля покрай вратаря Петър Денчев - Шмайхела, но топката излезе в аут, на педя от гредата.

В 31-ата минута Ботев удвои резултата. Косоко изведе Иван Стоянов по левия фланг. Последва пробив и пас назад към Жоао Паоло, при което бразилецът с едно докосване изпрати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Левски - 0:2.

Две минути след това Даниел Кутев пропусна да вкара трети гол, след като с акробатичен удар от въздуха стреля встрани от вратата на Петър Денчев.

Секунди след подновяването на играта грешка в центъра доведе до гол за домакините от Левски. Той бе дело на игралия в 4-те пловдивски отбора Георги Стефанов. Нападателят напредна в половината на жълто-черните и с удар от около 20 метра изненада току-що влезлия вратар Павел петков за 1:2.

В 55-ата минута преотстъпеният от Ботев Радослав Апостолов - Щайгата отправи силен шут, но топката премина встрани от вратата.

Десет минути след това футболистите на Левски (Карлово) извадиха късмет. Омар Косоко изведе Жоао Паоло, който преодоля вратаря и шутира от малък ъгъл, но в гредата.

В 76-ата минута обаче "канарчетата" решиха изхода от спаринга с трети гол. Негов автор отново бе Жоао Паоло, който се разписа със силен шут около 25 метра.

Ботев игра в състав:

Мартин Димитров (46- Павел Петков), Даниел Златков (82- Петър Тодоров), Милен Кикарин (82- Атанас Пашалиев), Цветомир Панов (82- Здравко Дерменов), Кристиан Димитров, Стенио, Меледже Омнибес, Омар Косоко (70- Наско Милев), Даниел Кутев, Иван Стоянов (70- Милко Георгиев), Жоао Паоло (76- Валентин Тодоров).

Още по темата: общо новини по темата: 4
06.10.2016
04.10.2016
04.10.2016
29.09.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.10.2016 г.
+2
 
 
Да се готви Бироито.
на 07.10.2016 г.
+1
 
 
На доста места срещнах името Омар Косоко!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: