ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Палийски на среща със собствениците в Слънчев бряг, убеждава ги да останат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:24 / 03.09.2016Коментари (12)8048
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски прави всичко възможно да не остави клуба без финансиране. Вчера той беше на среща с двамата собственици на "жълто-черните" Румен Чандъров и Георги Самуилов, като по информация на "7 дни спорт" тримата са се видели на морето. Както е известно, Чандъров има няколко хотела в Слънчев бряг, а в Пловдив се твърди, че срещата за бъдещето на "жълто-черните" е била именно в курорта.


Създателят на проспериращата школа "ДИТ Спорт" във вторник изрази готовност да се оттегли, след като група фенове прогониха новоназначения треньор Николай Митов само два часа след официалното му представяне. На следващия ден на специално организирана среща от сдружение "ПФК Ботев Пловдив" феновете декларираха, че подкрепят собствениците, а негативното отношение е било само и единствено срещу специалиста.


Последните слухове гласят, че в "Коматево" може да остане само Георги Самуилов, но досега босът на "ИнсаОйл" не е коментирал нищо публично. Индикациите сочеха, че няма да се стигне до отказване от страна и на двамата и поне Самуилов ще продължи да финансира клуба, но нищо не е сигурно, докато двамата бизнесмени не обявят официално решението си.

Вчера "7 дни спорт" потърси за коментар Румен Чандъров, но мобилният му телефон беше изключен.
 Има и друг вариант, според който бюджетът в Коматево може да бъде редуциран. Официална позиция на двамата бизнесмени, заели се с издръжката на "канарчетата", се чака в следващите дни, но е най-вероятно да говорят за Ботев едва през следващата седмица.

Още по темата: общо новини по темата: 17
13.09.2016
07.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
01.09.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
не знам за сина му,ама го взима в младейкя насионал....
-2
 
 
Ама от какъв зор да им се молите, г-н Палийски? Тук във форума има няколко богати фена, готови да заемат тяхното място, вашето място, и да поведат нашия славен клуб към светлото ни велико бъдеще! И парици си имат хората, и богат опит в мениджмента на футбола, и изобщо все наши кадри! Веднага се прибирайте, срещнете се с тях на базата, уговаряте Общо събрание и им връчвате ключовете, печата заедно със сегашната клубна администрация! Оставете ги тези там! Васил Пенев, Наката, канар-57, Митко и сие са готови и горят от желание!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.09.2016 г.
+4
 
 
Какво да ги убеждава, като не реализират поетите към клуба ангажименти? Крият ли се, какво? Уж голям бюджет декларираха, а селекцията е от умрели лебеди, но пък за сметка на това се взема синът на единия от спонсорите. Треньори - недоказани и некадърни, отбор без кондиционен треньор, раздута администрация.. И всичко това дава резултат клонящ към дъното на великата Висша лига на България. Обещанията за стадиона си останаха само обещания - проточвани във времето, разсрочвани през няколко месеца - незнайно кога и дали въобще. КОЛКО ПЪТИ ДА ГО ПИША ТОВА? За такъв Ботев ли бе създаден Ботевъ 1912? И смятате, че това е търпимо и трябва да си мълчим? Драги управници, собственици, спонсори - ако наистина сте решили да водите нашия любим клуб БОТЕВ към успехи - направете го, ако не - не ни залъгвайте и не си изтривайте ръцете с нас, не казвайте, че ви пречим! Не искахте да ни чуете -само защото сме някакви си фенове там, дето си купуват карти и билети? Срамота! Всеки нормален човек може да разсъди създалата се ситуация - кой, какво и защо! Пак ви казвам - това е Ботев Пловдив! Може и да не ви се вярва, но Ботев може и без вас, но без нас феновете е нищо! Докзали сме го десетки пъти. Нашият клуб е просъществувал повече от 100 години - пълнили сме градския стадион, пълнили сме години наред стадион Христо Ботев, пълнили сме и базата, 10 хиляди фенове сме ходили на 300 км от Пловдив! А, сега какво е Ботев? Оставям на вас до си отговорете, господа шефове и началници - нали вие сте бизнесмени, умни, патриции сте - ние феновете сме само едни плебеи. А?
+3
 
 
Синът на Чандъров-Асен също напусна Ботев и е картотекиран в Септември!Алилуя!Семейната фирма Чандърови и сие/Жадното/си отива на местото!
+1
 
 
Двата рейса на Ботев и Септември пътуваха към морето днес,макар и на разстояние от километър един от друг.
+1
 
 
Какво ще им се моли ,като на първата любовница!Или остават или не!По-добре НЕ.....даже и тримата с Палийски ако искат,нали са сие в концесиите на плажовете!
+1
 
 
Фен съм на Ботев от както се помня.Отбора сега може да не е както в мечтите ми,дори не както по време на "златния дъжд"когато шеф беше Цветан Василев,но сме на 8мо място в бг пред локото и с равни точки с 6тия Лудогорец.Нямаме забавени заплати ,на пожар се направи осветление на базата.За възможностите си и разбиранията си собствениците правят усилия да сме фактор в БГ футбола.Това което леко ме дразни е че има постоянно някаква недомлъвка и няма прозрачност.Аз съм висок и нямам прилика с бирника но мога да си позволя само да си купя карта за 250 лв и да пратя някой лев за "кауза колежа".Нямам възможността да осигуря това което правят собствениците и изпитвам уважение към тях.Защо плюете без да сте дали повече от 100 лв за любимия си клуб?Оставяте хиляди хора като мен с огорчение и без надежда!Много сте смели ама дано утре не съжаляваме всички!Пожелавам си утре добра новина за любимия Ботев!
+5
 
 
А тази вечер какво ще правите?Вън и тримата от чадъра.....
на 03.09.2016 г.
+7
 
 
Няма нужда,насила хубост не става,вън и двамата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: