ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Митов изгонен заради лоша комуникация между фракциите, зам.-кмет дойде на среща с бултрасите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:13 / 07.09.2016Коментари (7)7614
© Plovdiv24.bg
Повече от два часа продължи срещата между фенове на Ботев (Пд) и представители на ръководството на клуба, която се проведе тази вечер на основната трибуна в Коматево. Президентът Ангел Палийски и административният директор Иван Йотков представляваха клуба, а на срещата беше и заместник-кметът на Пловдив Георги Титюков, разбра Plovdiv24.bg от свои източници.

Този път по трибуните имаше повече хора, в сравнение с първата среща с Палийски миналата седмица, като сега дори беше пуснато осветлението чрез два от стълбовете. И сега обаче основните въпроси бяха за финансовото състояние на жълто-черните.

Георги Самуилов и Румен Чандъров са обещали пред Палийски, че ще продължат да дават пари до Нова година, а след това ще помагат единствено на детско-юношеската школа на Ботев, разкриха източниците на Plovdiv24.bg.

Станаха ясни и интересни подробности около прословутото изгонване на Николай МитовЕкшънът в Коматево, който бе отразен дори от световните медии, се дължал на лоша комуникация между фракциите, признаха някои от лидерите на агитката. Някои от фракциите са били на мнение да дадат шанс на треньора, като изчакат известно време, за да видят дали ще се справи със ситуацията в отбора. Те били готови да не предприемат крайни действия, а просто да бойкотират официалните мачове. Една от фракциите сред бултрасите обаче била твърдо за изгонването на Митов още от самото начало.

В крайна сметка тази вечер феновете на Ботев взеха решение да подкрепят мощно отбора, като това щяло да се усети още на мача с Пирин. Обсъдени бяха варианти да се пускат допълнителни талони към билетите на цена от 5 лева, като тази сума ще отива за финансовото подпомагане на клуба, разкриха още пред Plovdiv24.bg нашите източници.

Още по темата: общо новини по темата: 17
13.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
03.09.2016
01.09.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Глупости и пак глупости! Това ли са най наболелите въпроси, някой си Митов който си мисли че има общо с Мауриньо поради буквичката М, и някой си Чандъров който се мисли за Христолов, защото няма пари и футболни идеи!
-3
 
 
Палийски е тумора на Ботев, той пръв трябва да си тръгне... Стига с кражбите и долните си игри... Господ гледа и сам падна в капана, но той е безбожник , уникален наглец, който прави пари на гърба на клуба и се прави на Ботевист, но всъщност е уникален измамник... Ще бъде разкрит с другите си съучастници Йотков,Караслав ов и Белия... Вън предателите от клуба , който е свещен..
-3
 
 
Т'ва ли било бе, лоша комуникация. Това е по-жалко и от сополивото ви извинение бе, ку$ви жалки.
+5
 
 
Талони от 5 лв.?? 1000 души на мач два пъти в месеца по 5 лв. са 10 000 лв. тока на базата не може да платите. Смешна работа.Трябваше да се разискват въпроса с дълговете, с акциите, разваляне на концесията, за да може общината да дострои стадиона, който е нейна собственост, търсене на нов собственик-една делегация от 5 души да отива до "Нове Холдинг" на Божков, те с 5 лв. ми се занимават. Смешници, начело с онзи Божо.Палийски незабавно вън! За това ли ще се събират пари, за неговата заплата и на паразитите.Който и да си тръгне, Палийски е вечно там.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: