ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Екшънът в Коматево провалил трансферите на двама чужденци в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:38 / 01.09.2016Коментари (12)9787
© Plovdiv24.bg
Екшънът в Коматево с нахлуване на фенове по време на тренировката на Николай Митов е провалил трансферите в Ботев на двама чуждестранни футболисти. Това каза пред репортер на Plovdiv24.bg президентът на клуба Ангел Палийски.

"Да, има футболисти, които искат да си тръгнат след случилото се във вторник. Има и такива, които трябваше да летят за България, но отказаха. Двама са - единият беше сигурен, а вторият беше под въпрос. Но след ситуацията и той отказа да идва при нас", заяви Ангел Палийски.

Не е ясно обаче дали след успокояване на обстановката в клуба въпросните играчи няма да променят решението си и да пристигнат в Коматево.

"Николай Киров и Иван Кочев ще водят тренировките. Други варианти за треньори още не са обсъждани", допълни още президентът на "канарчетата".

КАКВО ОЩЕ КАЗА ПАЛИЙСКИ, ВИЖТЕ ТУК

Още по темата: общо новини по темата: 17
13.09.2016
07.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
03.09.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не спират да лъжат хората и Палийски е в кюпа.
+1
 
 
И двете нови ЦСКА-та са пълна пародия и олигархично-селски проекти, гонещи скрити интереси или просто си чешат селската чест мутрите. Левски с нов назначен собственик от задкулисието. В Пловдив фенове гонят президенти и треньори вече години наред - нема такова чудо в цивилизования свят. Провинцията живурка с назначени насила спонсори. Фенове - дрогирани говеда и социални аутсайдери, медии - платени к**ви и мишки, треньори и президенти - световни простаци, футболисти - некадърници. Пълна пародия. Да се закрие футболът в България, да се накаже от ФИФА и УЕФА.
0
 
 
Влагаш пари почти една година, слагаш осветление на базата за хиляди левове и при най-малкото, че феновете ти казали,че не искат зидаро-кофражиста Ники Жадното си готов да си тръгнеш?? Такъв собствени ли ви трябва драги ми ботевисти? Ако някой клиент в някой от хотелите му каже, че не му харесва стаята или закуската пак ли ще си тръгне? Номера от селски вечеринки. Да казват кога започват първата копка на Колежа, ако не да се махат на секундата. Най-важното нещо за нас е стадиона, без него сме като птица без криле. Ако имаме стадион с 10 000 на мач, спонсори и тв права можем и без собственик, докато се намери инвеститор, с тази база и 3 000 места на това задънено място, не може да си платим издръжката на школата. И не обръщайте внимание на този шизофреник, който слага минуси на всички ботевисти -МИНАВАМ ОТ ТУК, както и Жоро И пак е негов профил, това предполагам е онзи дървен философ Резон, който изчезна преди време.
+6
 
 
А, край, писна ми от шопски и помашки "собственици"! Реших вече, от утре аз поемам издржката на Ботев! Поемам цялата оговорност за действията си! Къде да се свържа с ББ да ми даде на концесия плажа на Слънчев бряг и няколко хотелчета, обещавам с едноседмичния си оборот да достроя стадиона и да направя селекция за Шампионската лига
+3
 
 
Айде стига евтини номера от сатиричния театър!Защо мислят хората за будали?????Ако не бяха феновете г-н Чандъров щеше да вложи от понеделник 5 млрд.в Ботев и стадиона и щеше да привлече Антоан Гризман!!!!Ха-ха-ха!!!
-4
 
 
Лъвчо, а вие накъде сте решили да водите клуба? Кои сте вие? Имате ли предложение кой да го ръководи, кои да са собственици вместо сегашните? Защо не се срещнете с ръководството и не разговаряте с тях? Ако нямате предложения, тогава? Кой е селтакът? Кой е палячото?
+8
 
 
Сега се започва вменяване на чувство за вина, във феновете! Много е модерно! Селски чалъми! Този щял да си тръгва, онзи щял да си тръгва.... Имена, г-да управници,имена??? Провалени трансфери..!?!? На кой, на Меси и Суарес ли? И крановете бяха стигнали до "Богомил" и "Източен", ама като не искате Митов, се върнаха.... Стига глупости! Само локуми и сапун! Феновете не искали Митов? Голяма драма! Ами, нормално е?"" К'ви са тия фенове, та да изразяват мнение? Колко отбори по света има без публика! Славия напиример: 20 фена и яко тото печалби! Що пък и Ботев да не стане така?" Да, ама -НЕ! Майните сме друго тесто! И ако не сте го разбрали до сега- проблемът си е ваш, г-да помаци и селски тояги! Сега да видим, на къде ще поведете"хорото", г-да "инвеститори" и "бизнесмени"?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: