ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Треньори изригнаха срещу "лумпенизираните" фенове на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 31.08.2016Коментари (18)8599
© Plovdiv24.bg
Асоциацията на футболните треньори в България (АФТБ) осъди остро случилото се с Николай Митов по време на първата и оказала се единствена негова тренировка с Ботев (Пловдив).

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса декларация на Асоциацията на футболните треньори в България:

АФТБ срещу унижението на треньорите

Асоциацията на футболните треньори в България остро осъжда поведението на част от привържениците на Ботев Пловдив при представянето на Николай Митов като наставник на клуба.

Инцидентът с члена на организацията, който стана повод за оттегляне на ръководството и спортно-техническия екип съвсем не е първи в Ботев. Обруган от привържениците си тръгна и доскорошният наставник Николай Костов. Примерите за това недопустимо поведение на "привърженици" спрямо треньори не са малко. Преди време жертва на унизително посегателство от "фенове" на Левски стана националният селекционер Ивайло Петев. Подобни прояви на вандализъм за пореден път доказват липсата на толерантност и уважение във футбола ни.

Чест прави бързата реакция на собственика на Ботев Румен Чандъров, който запази достойнството на екипа си и оттегли своята подкрепа и намерения за развитие на клуба в такава лумпенизирана среда.

Привърженици, треньори и ръководители са част от общият процес за развитие на футбола. За това подобни крайни действия от страна на феновете са недопустими и мястото им е далеч от стадионите.

АФТБ изказва пълна подкрепа към треньорите жертва на посегателство и унижение.

АФТБ призовава футболното общество за бързи и адекватни мерки срещу лумпенизацията в спорта.

АФТБ
Още по темата: общо новини по темата: 17
13.09.2016
07.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
03.09.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Помашките "собственици" унижиха Митов, а не феновете. От една седмица се знаеше какво го чака, ама те не, упорити. Аман от тъпи говеда в Ботев, дойде ми до гуша и не съм единствен. По-добре веднага в Б група, отколкото сателити на говедата, жалки боксови круши на "грандовете" и кръводарители на точки със срамна голова разлика. Няма какво да им се унижаваме и да ги молим да се връщат чифтокопитните - след следващия як пердах, я от Монтана, я от Верея, я от някой друг колос, положението ще стане още по-зле. Хитреци на дребно, ясно е, че нямат и два лева в джоба, а и да имат - няма да ги дадат точно за Ботев. За какво да ги чакаме само да трупат дългове цяла година, черно тото, борба за оцеляване, затъване, прогонване на последните останки от публиката и намирането на друг спонсор да стане безнадеждно? Ако Чандъров остане аз лично повече няма да ходя на мачове и не ми е ясно за какво да им се моля да остават и да продължават подигравката с феновете
+1
 
 
хахаха... за пръв път чувам за подобна асоциация. Поне да бяха свестни треньорите в нея, а то - некадърник до некадърник. Иначе се изкарват супер специалисти. Нивото на треньорите в България е по-ниско даже от футболистите ни в националния отбор.
+1
 
 
Треньори?????Банда некадърници,за нищо не стават,то се вижда и от резултатите на БГ футбола,като цяло!
0
 
 
Алооо Асоциацията?Някой да има желание да поеме отбора????
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 31.08.2016 г.
+1
 
 
Лумпени мръсни.Заради такива като вас стадиона е празен.Защо по времето на Мъри мълчахте като путки,любовта ви към отбора е платена.Убиици на моя ботев,историята ще ви съди ,гадини надрусани!
Ок булевардите изчистени това се признава някой пешеходни зони имат пътеки за хората, но имам един много голям въпрос кога ще почнат да си събират натрупаният сняг от снегорините нали знаете, че при тези градуси всичко става на лед ??????2
на 31.08.2016 г.
0
 
 
Големият проблем на родните специалисти е че много обичам като започнат работа някъде преди това да си кажат от кой отбор са.
+1
 
 
Дано да не съм прав. Кой ли от треньорите ще се навие да дойде в Ботев?
+3
 
 
С нетърпение очаквам и позицията на "Анонимните алкохолици"...
+5
 
 
чандьрооф-помак...в нашия клуб ти докара само послушковци,хора удобни за теб които да си мълчат и да те слушкат! само че малко се пообърка! колкото по на далеч си от нашия клуб толкова по добре! и да не забравиш сина си!!!
+4
 
 
Кви треньори сте Вие бе, лапачи...виж ако бяхте МИНЬОРИ, заслужавате уважение. Коя звезда сте извадили от школите си..Стоичков ли? Лапачи и подлоги сте. По добре си издействайте да ръководите срещите от кабинки във ВИП ложите. Я излезте с имената си господа елитни треньори които искате да играете в народния театър или при закрити врати. Ей за това идват треньори от чужбина..смешници такива?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: