ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (19)
Фен призова за мир преди дербито и даде прекрасно предложение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:00 / 20.07.2016Коментари (29)13045
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg изрази интересно мнение по повод провокативната декларация на обединените фенфракции на Ботев - "Бултрас" по повод предстоящото пловдивско дерби на стадион "Лазур" в Бургас.

Ето какво написа читателят на сайта ни:

"Аз съм привърженик на Ботев /Пд/ и категорично се разграничавам от тази "декларация". В знак на протест смятам да поканя мои приятели и познати фенове на Локо /Пд/ да пътуваме с една кола до Бургас. От единия прозорец ще се вее жълто-черно, а от другия черно-бяло шалче! Нека покажем, че все още има нормални фенове сред нас!!!

В същото време сайтът на феновете на Локо (Пд) mainite.bg разпространи доста остра декларация в отговор на вчерашното изявление на "бултрасите".

"Пловдивчани винаги сме имали симпатии към Южното ни Черноморие - Бургас, Созопол, та чак до Синеморец. Затова се чувстваме задължени да поднесем извиненията си на всички вас, жители на Бургас и курортите около града ви преди предстоящия ни мач с неградското племе в жълто и черно", са казва в съобщението, което се превръща в наръчник за бургазлии как да се предпазят от привържениците на противниковия отбор.

Още по темата: общо новини по темата: 71
19.08.2016
04.08.2016
03.08.2016
03.08.2016
02.08.2016
02.08.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БУЛТРАС има доста добър отговор на циганската мозъчна диария. Но за да спести сензации на цигански сайтове като този и оная трибуната, ще го даде на 30.07 в Бургас.
+2
 
 
Хулигани има във всякаква агитка.А агресивните са социопати.
0
 
 
Кърваво дерби срещу кръвния враг Ботев! Предстои дерби срещу вечния враг Ботев!- Заглавия от в-к Марица,познайте годината!
-3
 
 
Какъв мир бе братко ? Аз като пия две водки и изпуша един масур ми идва да ходя да се бия с жълтите,така сме и останалите от Лаута Арми!
+4
 
 
Като цяло, копаем дъното, нищо че сме футболен град! Не може да се излива такава обобщена омраза в публичното пространство от хора, които уж представят дадена общност! Като оставим на страна, че ставаме сеир на цяла България, излагаме като идиоти и всякакъв национален културен имидж.. Относно аматьорщината в клубовете, то причината естествено, основно е в ръководителите! Това, че има постоянно дребни и не само, организационни проблеми, недоугледици и липса на мениджърски подход при планиране, управление и стопанисване се оказва, че не е голям проблем. Аз лично недоумявам, как до сега не сме изготвили и един проект за европейско финансиране на футболна инфраструктура, например! Ей така, двата клуба обединени за повече тежест и кандидатстват... Няма такива работи вече10г. не виждам и на кой ще му се занимава! На никой не му прави елементарно впечатление, че например стадионът на настоящия противник на Левски в ЛЕ е изграден изцяло с пари по европейска програма! Тук явно по-важни са комисионите, а феновете си "защитават" реномето като злобно обиждат и громят противниковите такива! Само че никой никога в историята не спечелил с подобен подход. Та така...
0
 
 
В Бургас като видят на Ломокотив феновете ще ги помислят за МИГРАНТИ
0
 
 
Шарани а защо изобщо ходите да ги гледате
+1
 
 
Добре бе, не можете ли поне веднъж да се въздържите от низките емоции и да не падате до нивото на ония, които бъзикаме, че не сядали в такси, не ядели банани и лимони и не пиели лимонада? Все пак няма начин да не познавате поне по пет човека от Локо-то, всички те ли са лумпени и с лилави венци? И ако дербито ви е наистина само с тях с лумпените, с лилавите венци честно казано аз, пък и всеки един истински канар не виждам какво може да търси на такова дерби.
+4
 
 
По цял ден се псувате и обиждате тук, начел съм се на какви ли не епитети. Ама ви пуснаха една провокативна "новина" в тоя смешен сайт и веднага скочихте срещу свои и то заради 3-4 нарицателни. Добре, че тука четат и коментират има-няма 25 човека от двете страни...
+10
 
 
За какво дерби се говори на 270 км от Пловдив.Да го направят дерби на Бургас.Дерби с 5-6хлд на кой град е??Къде са дербита от 40-50 хлд на ст Пловдив.Някой да е чул ,че тогава е имало побоища и олигофрени на стадиона.Страхотен празник за Пловдив но кой кретен реши да го прави вече втори път извън Пловдив.Това не е е дерби и няма да бъде.Нека победи по добрия но ставаме за смях на България.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: