ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
МВР: Цвети Стоянова е направила опит за самоубийство (ОБЗОР)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:34 / 14.06.2016Коментари (7)12218
© Нова ТВ
Гимнастичката Цветелина Стоянова е направила опит за самоубийство, признаха от МВР за Нова телевизия.

Във вторник по обед Цвети падна от балкона на шестия етаж на блока, в който живее в столичния квартал "Надежда".

Няколко часа след инцидента от "Пирогов" съобщиха, че спешната операция на пациентката е приключила.

"Един от добрите екипи я оперира по спешност заради разкъсване на далака, което причинява голям кръвоизлив. Той е овладян и момичето е в Централна реанимация. Състоянието му е много тежко", уточниха от спешния институт.

Съседите на Цвети все още са в шок. Пред камерата на Нова те разказаха, че извиканата след падането на гимнастичката линейка е закъсняла, а екип на полицията е пристигнал на мястото преди спешните медици.

Съседите не вярват спортистката да е посегнала на живота си. Смятат, че й е прилошало и затова е паднала от балкона на апартамента, в който живее с баба си. От мигновена смърт вероятно я е спасило дърво, върху което е паднала.

Приятелят на шампионката - 21-годишният вратар на "Левски" Александър Любенов, е в болницата, заедно със семейството на Цвети. Заради инцидента футболистът на "сините" не отиде на стадион "Георги Аспарухов" за първата тренировка на "Левски" от лятната подготовка.

Петър Петров, чийто син пръв се притекъл на помощ на Цвети, каза пред Дарик радио, че момичето било силно травмирано от изключването й от състава на ансамбъла за предстоящото Европейско първенство по художествена гимнастика.

"Илиана Раева я попитайте защо е отстранена Цвети от отбора и колко хора като делегация заминаха, които въобще нямат представа от художествена гимнастика. Там е разковничето. Снощи беше травмирана, защото е разбрала, че е отстранена от отбора. Това я е довело дотук. В това семейство е трагедия - и майка й загина, сега стана и това с Цвети. Смятам, че федерацията по художествена гимнастика е виновна за състоянието на Цвети. Не можеше ли да отиде тя там, не е ли заслужила да е на състезанието? Толкова допринесе за България. Ето резултатът - в "Пирогов", бере душа", кометира Петров.

Във вторник сутрин изненадващо стана ясно, че Цветелина Стоянова няма да замине с отбора ни за Холон, Израел, където ще се проведе престижният турнир. Причината - здравословни проблеми, които не позволявали на спортистката ни да се състезава.

Тя ще бъде заместена от резервата Любомира Казанова.

"Цвети има здравословни проблеми, които много се задълбочиха след състезанието в Испания", каза треньорът на националния ни отбор Ина Ананиева при занимаването на ансамбъла за Израел. Тя уточни, че не говори за травма на глезена.

Цветелина Стоянова изкълчи глезен броени дни преди домакинството на България на турнира за Световната купа в края на май. Въпреки травмата, тогава тя участва в надпреварата, а възпитаничките на Ананиева се представиха фантастично пред родна публика. Те завоюваха два златни медала на отделните уреди - на пет ленти и на два чифта бухалки и три обръча.

Цветелина Стоянова е родена на 13 септември 1994 г. в София. Тя е световна шампионка в многобоя от Измир 2014, световна вицешампионка на три топки и две ленти пак от първенството в турския град, сребърна медалистка на планетата в многобоя от Щутгарт 2015 и бронзова - на три чифта бухалки и две въжета.

Още по темата: общо новини по темата: 63
01.05.2023
03.09.2022
04.05.2022
06.10.2020
24.05.2019
01.09.2018
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Моите извинения кум момичето, Господ да е с нея, обаче не е края на света че са я изклучили от отбора за да се метне от балкона.. това ли е наи-вайното в краина сметка?? Дано се оправи бурзо!
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 15.06.2016 г.
+1
 
 
Фактът,че линейката е пристигнала чак след полицията се пропуска между важните новини.
+4
 
 
Много жалко, какво красиво момиче, а каква тежка ситуация. Дано се оправи че живота е изцяло пред нея!
0
 
 
Дано БОГ се смели и спаси това красиво създание . Треньорска ,,контузия,, или други далавери са в основата на този опит за самоубийство .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: