ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо приземи Лудогорец и отложи празненствата в Разград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:52 / 07.05.2016Коментари (34)11429
Локомотив (Пловдив) изигра един от най-силните си мачове от настоящия сезон и логично удари бъдещия шампион Лудогорец с 2:1 на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мартин Камбуров (25) и Емил Гъргоров (34) се разписаха във вратата на национала Владо Стоянов. В добавеното време Вандерсон вкара почетното попадение за гостите.

На тима от Разград беше необходима дори точка, за да триумфира предсрочно с 5-та шампионска титла, но явно празненствата ще се отложат поне до следващия кръг.

Локо прекъсна успешната серия на Лудогорец от 15 поредни мача без загуба, като последното поражение на "орлите" бе отново на Лаута с 0:2, като тогава треньор беше Едуард Ераносян.

С победата Локо се върна на 5-о място във временното класиране с актив от 37 точки.

Черно-белите поведоха в резултата в 25-ата минута, когато Пауло Серджо бе съборен пред наказателното поле на гостите и съдията отсъди фаул. Мартин Камбуров шутира, топката се удари в гърба на Иван Иванов и влезе в мрежата зад вратаря Стоянов за 1:0.

Седем минути по-късно гостите останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на Джонатан Кафу. Нападателят изскочи сам срещу Александър Витанов, пусна топката покрай него, след което се строполи на тревата. Реферът Драгомир Драганов не се хвана на симчулацията и го изгони. Първият жълт картон на Кафу пък беше за удар с топка при спряла игра срещу Димитър Велковски.

В 34-ата минута "смърфовете" нанесоха решаващия си удар с втори гол, като отново с голяма заслуга за него беше Пауло Серджо. Португалецът премина през двама играчи на Лудогорец и центрира почти от аутлинията. Светослав Дяков изби топката с глава, но тя попадна в Емил Гъргоров, който си я спря с гърди и от въздуха я прати в долния десен ъгъл на противниковата врата за 2:0.

В 39-ата минута Кирил Котев остана с разбита глава след сблъсък с Георги Терзиев. Защитникът на черно-белите доигра полувремето с превръзка, след което бе заменен от Александър Тунчев.

Лудогорец изпусна своя шанс в 61-ата минута. Йордан Минев центрира в наказателното поле, където Кешеру засече с глава, но в гредата.

Пет минути по-късно Локо пропусна да направи преднината си класическа. Крум Стоянов центрира от левия фланг в пеналта на гостите, а там Мартин Камбуров овладя и с десния крък шутира опасно, но Владислав Стоянов плонжира и спаси.

До края Емил Гъргоров, Мартин Камбуров и Дани Кики направиха пропуски, които лишиха черно-белите от по-убедителна победа.

Вместо това, в добавеното време на срещата Вандерсон с премерен диагонален удар от 10-ина метра изненада Александър Витанов за окончателното 2:1.

Локо (Пд) игра в състав:

Александър Витанов, Стефан Велев, Кирил Котев (46- Александър Тунчев), Иван Иванов, Крум Стоянов, Мартин Райнов, Дани Кики, Емил Гъргоров, Пауло Серджо (78- Ванчо Траянов), Димитър Велковски (62- Веселин Марчев), Мартин Камбуров (кап).

 

Още по темата: общо новини по темата: 15
09.05.2016
08.05.2016
07.05.2016
07.05.2016
07.05.2016
07.05.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ЛЮБИМИЯ ЛО КО МО ТИ В !!!
+6
 
 
Браво!Две победи срещу Лудогорец е повече от добре.
+1
 
 
Това е моят Локомотив!!! Браво момчета! Шампионски стил! Браво, Илияне!
на 08.05.2016 г.
0
 
 
Честита победа машиниии! Изпуснахме да ги качим на 3-4 гола тия селяни второто, но и тази победа е сладка!
+16
 
 
При един нормален съдия тия оставаха поне с трима души по-малко.Спести нарисуван втори жълт картон на Кейшеру за препречване на вратаря ни, а на левия им бек спести поне три жълти картона - два за умишлена игра с ръка (дори не свири нарушение затова) и един път изнесе Дани Кики на пистата, като му скочи отзад в краката... Второто полувреме съдията всячески се стараеше да ни натика в нашата половина.Както на Котев даде картон за влизането му срещу Кейшеру, така трябваше да декорира и Дяков за влизането му срещу Райнов, защото положенията бяха абсолютно идентични. Иначе основна заслуга за подема на отбора има Илиян Илиев и до голяма степен кондиционния треньор, защото същите футболисти играеха и предния сезон, ама резултатите не бяха такива.
+18
 
 
Прекрасен мач на любимия Локомотив. Много хъс, много желание за победа и амбиция да се докажат всички футболисти. Локомотив играеше само и единствено за честта на черно-бялото райе. Изключително достойно поведение на играчите, това е начина да се върнат феновете по трибуните. Трябва да си признаем, че в този мач шансът ни покри не веднъж. До 60-та мин. играхме на ниво, перфектно бих казал, но след това физически отпаднахме. Макар и с 10 човека, футболистите на Лудогорец си бяха господари в последната третина на мача и само френетичната подкрепа от трибуните даваха криле на футболистите на Локомотив. Мисиджан си правише каквото си иска по лявото крило и нямахме много футболни аргумента. Въпреки всичко имахме поне 5 идеални положения да матираме защитата на Лудогорец, но шанса или неумението на някой състезатели ни попречи да не треперим докрай, типично по локомотивски. Комплименти за Илиян Илиев, добре беше наредил отбора, добре го води и е с голяма заслуга за днешния успех. Нека да се зарадваме на победата, да я полеем и да вярваме, че най-доброто предстои. САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: