ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пирин и Ботев със зрелищно реми в Благоевград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:34 / 28.02.2016Коментари (51)20426
© Plovdiv24.bg
Отборите на Пирин Благоевград и Ботев Пловдив завършиха наравно 2:2 в най-атрактивния двубой от 22-ия кръг на "А" група.

Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на бившия играч на Левски Иван Здравков и бившия международен футболен съдия Любчо Славчев.

Двата отбора направиха изключително скучно първо полувреме. Те се захапаха от началото, но пренесоха битката си в центъра на терена и положенията бяха твърде малко, а когато ги имаше, завършваха с неточни удари.

Първата опасност в мача дойда чак в 47-ата минута. Тогава след прекрасна контраатака Тони Тасев изведе на стрелкова позиция Даниел Генов, но бившото "канарче" стреля право в Виктор Голас.

Ботев мигновено отговори и 180 секунди по-късно Тодор Неделев изведе своя тим напред в резултата. Юношата на "жълто-черните" се разписа след перфектен пас на Лъчезар Балтанов. Попадението бе първо за Неделев в "А" група след завръщането си в Ботев.

В 64-ата минута се откри великолепен шанс пред Александър Дюлгеров да възстанови статувкото, но от малкото наказателното поле прати топката в аут.

Импулсът в играта на "орлетата" все пак даде резултат четири минути по-късно. Тогава след центриране на Тони Тасев от пряк свободен удар, Маркиньос изравни резултата с великолепен удар с глава.

Ботев не се предаде и продължи да търси нов гол срещата, а той дойде в 90-ата минута. Тогава след неразчетена проява на Красимир Костов, юношата на пловдивчани Наско Милев се разписа отблизо.

Драмата на стадион "Христо Ботев" не спря до тук. В даденото продължение възпитаниците на Наджи Шенсой все пак се докопаха до точката, а тя дойде след ужасна грешка на Виктор Голас. Стражът на "канарчетата" не се намеси добре след удар от фаул и Дюлгеров вкара кълбото за крайното 2:2.

Още по темата: общо новини по темата: 17
29.02.2016
28.02.2016
28.02.2016
28.02.2016
27.02.2016
26.02.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В момента , трябва да спрем да критикуваме , а само да подкрепяме отбора . Вижда се , че има израстване , какво си мислите , че няма да има такива мачове и няма да има такива грешки ли . Най не "уютното" място е на вратаря и на защитата и техните грешки се виждат най добре, а когато вратарчето ни спасяваше , а ... Не казвам , че е най добрия вратар , но не е и за "изхвърляне" всеки допуска грешки. Нека подкрепяме това което имаме и се радваме , че имаме такъв треньор , не забравяйте , че не всичко в клуба е розово . САМО БОТЕВ и в четвъртък всички на стадиона .
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Виждам как от мач на мач отборът ни играе все по-добре, все по-атрактивно. Оформя се много привлекателно лице на нашата игра. Нека да сме търпеливи. Серкан ще си залепне на мястото, независимо от плюенето срещу него. Видяхме днес защо Виктор Голас не можа да се задържи в Западна Европа - игра доста неубедително в края на мача. Вторият гол за изравняването си беше само негов - вместо да я закове в ръцете си, решил да я избива точно пред себе си. Защото не му стигна куража да я лови.
+5
 
 
Трябва ли да оплюем младите момчета и да ги заклеймим като некадърници още от първите им мачове. Все пак , нека се знае , че ние си подкрепяме младото отборче , което се видя и от екрана. Хейтърите са само тук във форумите. Те само тук могат да се реализират.Мацата и Серкан, които са постоянен обект на критики от поплювковците , днес бяха по-добри от мача срещу Локото.Серкан ще си залепне на местото , още малко мачове му трябват. Нека видим момчетата и срещу по-класни отбори.Добре е че новите собственици стоят твърдо зад треньора, така е и с повечето от нас . Мършите , които само критикуват , нека си гледат Барса.Наистина , нямаше фаул на Серкан за изравнителния гол, но така се играе на вънка. Шиптара , с тези крясъци и писъци , си го изпроси този фаул от съдията.
+7
 
 
Харесва ми стила ни на игра!Слабички сме, много брак, липсва класа, но играем атрактивен футбол!И в двата мача, повеждаме без да се затворим дори за минута.Атакуваме винаги когато можем, без значение от резултата или нещо друго.Хубавото днес е , че Тошко ще придобие самочувствие, а и равен на чужд терен, от не лош противник, не е зле.Ама зле си ни е футбола, много зле!Няма какво да изискваме от това положение на Бг футбола.
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
0
 
 
Вината за изравнителния гол е колкото на вратаря, толкова и на Христов. Вече при трети треньор капитана ни е най-слабият в защитата. Или ще покрие засада като не се ориентира кога да се "изтегли", или ще бъде надбяган от фланговия играч на противника както стана днес при последния гол. На Христов годинките вече му натежават, а и самочувствието му е повече от моментните възможности. Костов трябва да потърси друг ляв бек и от лятото да го налага, а Христов трябва да помисли или за прекратяване на кариерата, или да си търси отбор от по-ниските нива на футбола...
+1
 
 
Вината за изравнителния гол е колко на вратаря, толкова и на Христов. Вече при трети треньор капитана ни е най-слабия в защитата. Или ще покрие засада като не се ориентира кога да се "изнесе", или ще бъде надбяган от фланговия играч на противника както стана днес при последния гол. На Христов годинките вече му натежават, а и самочувствието му е повече от моментните възможности. Костов трябва да потърси друг ляв бек и от лятото да го налага, а Христов трябва да помисли или за прекратяване на кариерата, или да си търси отбор от по-ниските нива на футбола...
+3
 
 
Глупаво изпуснат мач, но такива ще има много. Не сме някакъв железен и обигран отбор, че да очакваме всеки мач победа. Яд ме е за втория гол - беше много левашки пропуск на вратаря. Първият беше неспасяем при това пласиране. Това, че бихме нещастните буфери нищо не значи. В контролите имаше доста срещи, в които повеждаме и после падаме. Може би в тази посока трябва да се работи също. А за младите - не са нищо особено, но други нямаме. Все пак Серкан отвреме-навреме загатва за нещо. А Милев все пак вкара, защото имало е случаи, когато и такива положения не вкарваме. Не ми хареса, че много се лакоми и няма поглед върху играта.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: