ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Крушарски направи най-сполучливия избор за нов треньор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:25 / 26.02.2016Коментари (26)7456
© Plovdiv24.bg
Христо Крушарски направи най-сполучливия избор за нов старши треньор на Локомотив Пловдив. Това бяха думите на почетния президент на "черно-белите" Христо Бонев при представянето на Илиан Илиев като наставник на тима, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Аз и всички локомотивци г-н Крушарски ви благодарим, че в един труден за клуба момент намерихте най-сполучливия човек. Сигурен съм и гарантирам, че Илиан ще изведе отбора там, където вие искате", каза още легендата на Локомотив.

Илиан Илиев ще направи своя дебют като старши треньор на Локомотив Пловдив срещу шампиона Лудогорец. Двубоят е на 1 март (понеделник), но все още не е ясно къде ще си играе той, тъй като "орлите" и община Разград са в тежък конфликт за концесията на стадиона.
Още по темата: общо новини по темата: 7
03.03.2016
01.03.2016
29.02.2016
27.02.2016
27.02.2016
26.02.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Стига си се подмезвал , твоето мнение не е желателно.....
+2
 
 
А ти, колко си долен и мазен.. Докато не те изритата от Лаута, отбора хаир няма да види..
+5
 
 
Бате Зуме, върни лентата назад да видим какво каза за избора на Христо Колев - "Убеден съм, че това е правилният човек!" бяха думите ти....така казваш и за президентите... Днес отново най-правилния избор..От уважение към теб се страхувам да ти задам въпроса: " Пука ли ти въобще за Локомотив или я караш на уволнение ?" . Според теб постоянно изборите са правилни и накрая няма резултати... Сигурен съм, че не одобряваш това назначение, но като нямаш сили да го кажеш публично, поне не прави изявления...
на 26.02.2016 г.
0
 
 
Някой по доло каза че Зума щеше така да каже ако бяха назначили и мистър Бийн защото е подмазвач. Аз обаче казвам,че тука нещата вече не опираха до подмазване а до оцеляване. Зума щеше да се радва и на известния комик само и само да не е Едо. Ако бяха върнали арменеца,първия изходящ трансфер щеше да е на Зум-ът! И за да не излезе че лаладжийставам и съм лош в тема на локомотив ще завърша със -доло ръцете от Зума!
+1
 
 
Давам ви максимум 2 месеца и ще искате оставката и на този левент. Неизбежно е. Не знам на каква дрога сте, но сменете дилъра. Локомотив никога не е бил гранд, с изключение на 2004-та. Слезте на земята и спрете с болните амбиции и ултиматуми. Ще ядосате Крушарски и ще ви тегли майните. В момента бъдете благодарни, че сте в А група. Всичко останало е бълнуване на болни хора. Бащата би Лудогорец, Левски, Ботев. И него очернихте. Хак да ви е. Сега ще видите кон боб яде ли. И въобще за какво ви беше да гоните Коко. Ама, късно е, либе, за китка.
на 26.02.2016 г.
-1
 
 
Обаче Крушарски как го заби на жълтите цигани и смени треньора. Те горките тъкмо си помислиха, че Бащата остава и днес шок за тях. Промяна за добро на Лаута. Селяните трудно го преживяват. Бая лекарства ще трябва да изпият за да си успокоят нервите. Като им гледам коментарите силна болка и мъка извира от тях. Съжалявам ги вече.
Сподели какво ново....
на 26.02.2016 г.
+1
 
 
Жълтите гостенки да мълчат - че ще им припомня един мач от този шампионат - МОНТАНА -БОТЕВ 6-0 Няма друг отбор загубил с такъв резултат
+2
 
 
На всички по долу ще съобщя само едно - Бонев не взима и една стотинка заплата. Престанете да пишете глупости. За едно сте прави - трябва да спре да се меси вече в управлението на клуба.
0
 
 
ЛигендатЪ,гледайте да не остане гладен , пък ако ще , отбора да изпадне .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш отказа да запълва групата с юноши, Локо само със 17 играчи срещу ЦСКА 1948
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: