ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Илиан Илиев вкара импулс в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 03.03.2016Коментари (6)3773
© lokomotivpd.com
90 минути са твърде малко време за генерални изводи, но и достатъчно, за да се разбере дали един треньор е способен да промени нещо в даден отбор. В двубоя в Разград се очертаха няколко закономерности. Една от тях е, че Илиан Илиев може да се окаже точният човек за Локо Пд в този момент. Специалистът е способен да вкара необходимия импулс в отбора и да го събуди от комата, в която изпадна в последните няколко месеца под ръководството на Христо Колев. Черно-белите караха по инерция при Бащата и не се знаеше докъде щяха да стигнат, ако не се бе стигнало до промяна.

Признаци за излизане от летаргията се видяха още в дебюта на Илиан срещу Лудогорец. В никакъв случай обаче загубата с 0:2 не отразява реално събитията на терена. Истината е, че през цялото второ полувреме Локо игра доста по-добре от далеч по-скъпия си съперник, но елементарни грешки не му позволиха да си тръгне с точков актив от Разград. Първият ключов миг бе грешката на вратаря Ел Харуби, който не отрази слаб удар на Марселиньо... Това само потвърди, че Илиан трябва да търси алтернативен вариант за този пост през лятото, тъй като мароканецът е твърде непостоя нен. Редува страхотни изяви с нелепи грешки. Другият момент бе положението на Гай Мансур. Само заради комично то си отиграване в 31-ата той трябва да има дълъг разговор с треньора. А и познавайки нрава на Илиан, присъдата му може би вече е прочетена. И последният, който "блесна", бе резервата Пауло Телеш, който не можа да изчисти центриране на първа греда...

Ако се абстрахираме от тези ситуации, то спокойно може да се каже, че смърфовете заслужаваха да си тръгнат с нещо от Разград. Аргументите за това не са малко. Черно-белите тотално неутрализираха звездите на противника - Марселиньо, Кешерю, Вандерсон и Кафу. Ходът на Илиан да заложи на трима вътрешни полузащитници постави Лудогорец в нетипична ситуация, в която да не знае какво да прави в центъра. Велев, Райнов и Траянов, макар и далеч от класата на съперника си, работеха здраво в дефанзивен план и в зоната между защитата и халфовата линия не можеше да прехвръкне пиле, та камо ли да премине играч на Лудогорец. За първи път от доста дълго време Локо се бореше, бунтуваше се до последния съдийски сигнал. Не се предаде в нито един момент. В атака тимът бе отслабен заради липсата на Бакалов и Камбуров, но имаше и малшанс - Бадема нацели греда, Велковски също. Създадоха и още половин дузина добри ситуации след корнер, както и чрез Крум Стоянов. Реално Локо направи 8 Разград повече положения за гол, отколкото Левски създаде и 8 трите си мача с шампиона през този сезон.

Локо Пд и Илиан Илиев явно се нуждаеха един от друг точно в този момент. На специалиста, който 8 един момент може да е напълно спокоен, а вследващия да е извън кожата си, му трябваше ново предизвикателство, а на клуба - нов треньор, който да вкара живец и искра в състава. Е, и двете страни получиха това, което искат.

Иво Бързаков, "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 7
01.03.2016
29.02.2016
27.02.2016
27.02.2016
26.02.2016
26.02.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Илиан ще вдигне отбора и съм сигурен че с него ни очаква добро бъдеще,успех Илиане и само Локо
Сподели какво ново....
на 03.03.2016 г.
+8
 
 
Само ЛОКО и успех в съботния мач !
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 03.03.2016 г.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: