ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (10)
Тити Папазов застана зад Академик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:07 / 09.12.2015Коментари (0)2450
© Plovdiv24.bg
Константин Папазов застана зад участието на Академик Пловдив в НБЛ. Президентът на лигата подкрепи пловдивчани след като преди два дни ръководството на новака в първенството при мъжете обяви разочарованието си от коментарите по адрес на клуба по време на двубоя с Балкан в Ботевград, отправени от изпълнителния директор на спортна агенция Лукойл Сашо Везенков и колегата от БНТ Василена Матакиева.

Предлагаме Ви пълния текст на отвореното писмо на президента на НБЛ Тити Папазов:

"ОТВОРЕНО ПИСМО ДО

Ръководството на Академик Бултекс-99,

Уважаеми приятели от Академик, г-н Иван Тотев и всички, които милеят за баскетбола в Пловдив. Извинявам се, че толкова късно Ви отговарям.

Бях свидетел на телевизионното излъчване на двубоя Балкан - Академик Бултекс 99 и напълно разбирам вашето разочарование от лошия резултат и още по-лошите на моменти оценки по Ваш адрес.

Аз като президент на НБЛ заставам твърдо зад Вас, убеден в правотата на вашето участие. За пореден път ще изразя моята благодарност към вашият генерален спонсор, кмета Иван Тотев и всички, които помагат Пловдив отново да бъде там където му е мястото - в елита на българския баскетбол. Вашият настоящ треньор Асен Николов беше един от тези, с които се възроди Академик, започна от Б група, за да се превърне в абсолютен хегемон.

Никой не може да бъде пророк, затова в кой момент може да се появи финансов благодетел с огромни възможности и амбиции. Вие обаче имате основата, която в тази година поставихте и нито за миг не трябва да се срамувате от резултатите, които постигате.

В качеството си на президент на Левски мога да призная, че на мача в София вашите приятели и фенове създадоха отлична атмосфера.

Трябва да се гордеете с успеха си над хита от тази есен - отбора на Берое. Нито за момент не трябва да съжалявате за трудното решение, което взехте през лятото да участвате в НБЛ.

Искам от цялата си душа и сърце, болкатa, която сте почувствали максимално да Ви мотивира и по никакъв начин да не Ви обезкуражи. Силно се надявам в Пловдив да се появят последователи на хората от Бултекс-99, защото всички успели практики показват, че един клуб е необходимо да има повече спонсори, за да може да бъде конкурентноспособен и оцелява в трудните условия на икономическа криза. Не спирайте да вярвате и ще дойде деня, в който всички с усмивка ще се сещате за горчилката от петък вечер.

Приятели от Бултекс-99, г-н Тотев и цялото ръководство и играчи на Академик Бултекс 99, на прав път сте, имайте търпение, но се борете. Аз и цялото ръководство на НБЛ сме твърдо зад Вас и не се съмняваме във вашето добро бъдеще. В мое лице имате сериозен приятел, готов всячески да Ви помогне.

Горе главите и само напред! "Всеки миг Академик".

Константин Папазов

/Председател на НБЛ/







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: