ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Крушарски: Това, което стана срещу Пирин, е недопустимо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 05.12.2015Коментари (15)7754
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че е очаквал този срив в играта на тима. "Черно-белите" записаха две поредни загуби - от Пирин в Благоевград и от Черно море на "Лаута".

"Очаквах негативните резултати, защото имахме седем човека контузени. Това е много за нашия отбор", сподели Крушарски пред БНТ, цитиран от вестник "Тема спорт". Той обаче разкритикува смърфовете за играта срещу орлетата.

"Това, което стана срещу Пирин, е недопустимо, защото първото полувреме си беше изцяло наше. И е нормално, когато не вкарваш голове, да ти отбележат. Готвим се за нова селекция. До края на годината няма да имаме никакви промени. Треньорът остава. Причината е в контузените футболисти. Поздравявам Пирин, те имат място в А група. Да се надяваме, че следващите два мача ще ги вземем", сподели още Крушарски.

Ако обаче Локо падне и при визитата си на Славия в понеделник, се очаква играчите да понесат сурови глоби. Бизнесменът е мислил да санкционира тима още след поражението от Пирин, но е бил разубеден от спортно-техническия щаб заради многото контузени играчи. Сега за мача със Славия Христо Колев понесе още един удар - Стамов и Крум Стоянов бяха наказани за по 1 мач.

Относно школата и това вижда ли някакви играчи, които могат да заиграят в първия тим, Крушарски сподели: "Трудна работа".
Още по темата: общо новини по темата: 13
11.12.2015
08.12.2015
07.12.2015
07.12.2015
07.12.2015
07.12.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Не останали някакво хапче от Марешки за този човек....
0
 
 
Никога не съм крил че Бонев и Бащата са ми били любими футболисти.Но за ръководни постове не ги бих назначил.Виждам доста грешки в треньора,а за легендата на заплата попитайте някой локомотивец,ветеран или по-възрастен фен какъв човек е.Никой няма да каже добра дума за него.Дори Албанката.
+3
 
 
Добре е, че Крушарски не иска дая сменя треньорите като носни кърпи, но в случаяБащата нееднократнои доказа, че не става! Дано поне след очертаващите се загуби в следващите 2 кръга да се осети кой е виновен. Във ВСЕКИ мач досега имаше неправилно подреден състав и липса на тактика!!! Вината за многото контузени съшо е в треньора заради неадекватните тренировки или по-скоро липса на такива
+5
 
 
Щом имаш пари давай ги на вятъра .Кой отбор освен Лудогорец има по добри футболисти ,но не виждаш ,че треньорите има разказват играта на формата.И Бадема и Балдовалиев ,Карегерен ,Велковски ,Дюфо ,Дани Кики и кой ли не .Ето и Камбура не може вече до отиграе елементарна ситуация.А някаква тактика някой да вижда ?Всичко и центрирания и ако стане нещо.Ако бием някой ще е късмет голям.
+5
 
 
баща трагваи си,ти не си никакав трениор
+4
 
 
КОЛЕВ МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ
+6
 
 
Ако Локото, падне от Славия вземи че ги изхвърли тези две персони.Колев и Пашев.Не бъди такъв наивник да смяташ че с каквато и селекция да се подсили отбора,то тези двамата накадърници ще постигнат нещо.Сега те залъгват че имало контузени.А защо има?Има заради некачествен тренировъчен процес.Меси и Роналдо да докараш на Лаута, Х.Колев ще ги развали.Той е способен на това.Той е много можещ в това отношение.Той е безкрайно упорит в това нещо.Немските национали му докарай и на тях ще им разплаче мамата.Никакво стъпване на Лаута от мен и приятелите ми докато треньор на любимия ми отбор е Х.Колев.
+6
 
 
Всеки ден ще го повтарям.Трябва треньорска смяна не да ги глобяваш
0
 
 
Щом Крушарски започна да дава изявления под път и над път... И тук работата се сбърка! Питам за около 12345-и път, по колко изявления годишно дават собствениците на отбори в нормалните първенства? Особено когато се отнася за техническите и тактическите компоненти на играта.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: