ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костов сплотява Ботев на вечеря
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:42 / 04.12.2015Коментари (6)3959
© Plovdiv24.bg
Треньорът Николай Костов събра играчите на Ботев на вечеря в клубната база в Коматево след загубата с 0:1 от Лудогорец. Целта - сплотяване на колектива преди домакинския сблъсък с Левски в събота. "Жълто-черните" фенове обещават да напълнят стадиона до краен предел, но искат в замяна победа на всяка цена.

Левият бек на "канарчетата" Лазар Марин е с контузия в глезена, след като без зверски сритан от бразилеца Джонатан Кафу при поражението от Лудогорец. Освен младежкия национал под въпрс за дуела с Левски е и бившия халф на "сините" Орлин Старокин, както и централния защитник Даниел Златков

"Не очаквайте в Ботев след Нова година да дойдат много нови футболисти. Ще бъдем много внимателни по отношение на селекцията", заяви треньорът Николай Костов


Източник: в. „Труд”
Още по темата: общо новини по темата: 16
07.12.2015
05.12.2015
05.12.2015
05.12.2015
05.12.2015
05.12.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И да не забравиш да им кажеш, да са по-сплотени в наказателното поле, защото Кишеру вкара гола необезпокояван от никого, а можеше да бъде атакуван съвсем свободно както от бранителите, така и от вратаря, които бяха статисти в този момент.Кажи на Голас, че има право да играе в цялото наказателно поле, а не само да стои в рамките на вратата и да чака.Да види играта на вратаря на Пирин-Бл.Следи играта отдалече момчето и винаги е там когато е необходимо.Извинявам се за съвета, но това ми е виждането отстрани.Само Ботев Пд.
-2
 
 
Поне да запомни имената на играчите , на тази вечеря Костов . Та няма да взимаме нови , защото младите Серкан и Казаков играят перфектно ли ? Видео записи не се ли гледат от предишните мачове г-н Костов ? На тях прегледайте обстойно играта на Серкан в които е титуляр . На тях ще видите 90 процента грешни пасове и 10 процента точни на 5 метра и то назад и в страни ., ще видите 90 процента загубени единоборства и десет спечелени заради неправилно пласиране на противника . Това е самата истина и вие пак го налагате , за да ни къса нервите .
+3
 
 
Събирай ги на терена, а пък ги сплотявай в съблекалнята с по-голяма доза конско.Дано дойде такъв спонсор.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 04.12.2015 г.
-5
 
 
"Не очаквайте в Ботев след Нова година да дойдат много нови футболисти. Ще бъдем много внимателни по отношение на селекцията" - т.е. да разбираме, че Костов иска да каже "нямаме финанси за нови футболисти и единственото което мога да направя е да понауча сегашните ритнитопковци на малко по-цивилизован футбол и като умения, и като тактика и стратегия". Еххххх как ни трябва някой стабилен спонсор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: