ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (6) | Вчера (21)
Марица - Левски на живо днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:26 / 14.11.2015Коментари (0)1890
© Plovdiv24.bg
Сгъстената програма от мачове на женския Марица (Пловдив) продължава днес с дербито на Националната волейболна лига за жени срещу Левски (София). Срещата от втория кръг започва в 17:30 б.в. в съботната вечер в зала Пловдивски университет при вход свободен.

Двата отбора вече се срещнаха веднъж през този сезон. Преди десетина дни те влязоха в битка за първата в историята на българския волейбол Суперкупа. Шампионките от Марица тогава спечелиха с 3:1 и триумфираха с трофея.

Очаква се маричанки да излязат срещу Левски днес със същия основен състав, като единствената въпросителна е относно единия център. Дали това ще бъде Мария Данчева, която започна срещу Сините миналия път, или Милена Димова, която бе в стартовата осморка за последните два гейма за Суперкупата, както и за реванша срещу белгийския Дофин (Шарлероа) за Купата на ЦЕВ преди три дни, знае само наставникът Иван Петков.

Около състава на Левски въпросителните са повече. От лагера на софиянки се знае, че те пристигат в Пловдив без Кремена Каменова. Топреализаторката на двубоя за Суперкупата междувременно премина турски тим. Друга опитна волейболистка, която игра срещу Марица в Стара Загора - Славина Колева, не бе в състава на Левски за мача от първия кръг на НВЛ срещу Казанлък Волей (Казанлък). В игра срещу Розите не се появи и талантливата разпределителка Петя Баракова. Затова пък на терена бе девическата националка Мирослава Паскова. Всичко това прави състава на Радослав Бакърджиев за днешния сблъсък в Пловдив трудно предсказуем.

Мачът Марица - Левски ще бъде излъчен пряко по BNT World.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: