ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Едуард Ераносян: Ще ми е трудно и емоционално на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:37 / 30.10.2015Коментари (10)5363
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян е пред завръщане на "Лаута". Десет години, след като изведе любимия си Локомотив Пловдив до титлата, сега а първи път ще гостува като треньор на "Лаута".

Това ще стане само няколко дни след шокиращото отпадане на разградчани за Купата на България от втородивизионния Локомотив Горна Оряховица. Едо сподели чувствата си преди този мач в предаването "Преди кръга" по Diema Sport.

"При всички случаи ще е различна емоцията, но не мога да определя каква точно. Досега винаги съм бил треньор на отбори, които са домакинствали на Локомотив, за първи път ще бъда на "Лаута" като гост и не знам какво ще е чувството."

"Професионализмът трябва да надделява. Би трябвало аз, като треньор на Лудогорец, дори и с чувства към Локомотив, да отидем на стадиона и да се помъчим аз и отборът да победим и да излезем с чест, за да продължим да преследваме целите, които сме си поставили."

"Не е само Христо Колев, с когото сме приятели, цялата обстановка в Локомотив ще ми повлияе. Все още имам играчи, на които им бях треньор по време на шампионския сезон, тях ги познавам много добре. Нормално е да има тръпка", сподели Ераносян пред Diema Sport.

Той говори и за приятелството си с наставника на "железничарите" Христо Колев, както и за евентуалната възможност той да повтори успеха му и да изведе пловдивчани до титлата.

"Годините вече ни тежат с Христо Колев, вече сме от другата страна. Преди бяхме футболисти и сигурно ни е било по-лесно, сигурно по-повърхностно сме гледали на нещата. Сега като треньори трябва да сме по-задълбочени, все пак ръководим много футболисти."

"Много ще е трудно на Христо да изведе Локомотив до титлата в този формат, но ако си намерят собственик и вземат още няколко попълнения, ще станат отбор, който може да победи всеки. Присъствал съм на някои от тренировките му, но не е нормално да го коментирам."

"Преди 10 години, като Локомотив стана шампион, футболът беше друг. Сега има четири момчета, с които станахме първенци и се представят добре. Има още момчета, които играят силно, да не ги изброявам", сподели още Ераносян.

Той сподели и имал ли е възможност да се завърне някога на "Лаута" и дали би работил и в други родни клубове, както и на кой никога няма да бъде на пейката.

"Много пъти можех да се върна в Локомотив след титлата. Но винаги съм отказвал, защото несигурността в отбора не ме караше да се захвана с тима, защото трябваше да мисля максимум за следващия месец, а не в перспектива за година-две."

"Всичко е възможно, никога не съм отричал възможността да поема всеки отбор у нас, при положение, че има цели. Ако преценя, че си заслужава да се работи, мога да приема. Само в Ботев няма да работя заради враждите. От всяка страна би било много трудно да се приеме такъв ход", сподели още Ераносян.

Още по темата: общо новини по темата: 17
10.11.2015
04.11.2015
04.11.2015
04.11.2015
03.11.2015
02.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Обичаме те Легендо но утре ще те уволним ... Зоран ще вкара и Емил
+2
 
 
Никога папагал.Браво Едо ти си пич.
+2
 
 
ЧАКАМЕ ТЕ ШАМПИОНЕ ТИ ВИНАГИ СИ БИЛ И ЩЕ ОСТАНЕШ ЕДИН ОТ НАС НАЙ ДОБРИЯ ТРЕНЕР КОЙТО ЗАСЛУЖАВА САМО АДМИРАЦИИ СКОРО ЩЕ БЪДЕШ ТАМ КЪДЕТО СЕ СЕ ЧУВСТВАШ НАЙ ДОБРЕ А ИМЕННО НА ЧЕРНОБЯЛАТА ТРЕНЕРСКА СКАМЕЙКА А ЗА ТРЕНИРОВКИТЕ И МЕТОДИТЕ НА КОЛЕВ СИ МНОГОПРАВ -БЕЗ КОМЕНТАР- ТОЙ ПРОСТО НЯМА ПРИ НЕГО ТРЕНИРОВКИ ТРЕНЕРСКИ УМЕНИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ
на 30.10.2015 г.
+5
 
 
Едо, дано скоро ни напусне тоя некадърник бащата и да се върнеш в големия отбор на Пловдив!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.10.2015 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: