ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Виж как националите благодариха на цяла България!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:11 / 19.10.2015Коментари (6)2940
© Пресслужба на БФ Волейбол
"Ако не бяхте вие, нямаше да стигнем и дотук!" Думите изрече Теодор Салпаров. Националите по волейбол се събраха в центъра на игрището, а Теди хвана микрофона и изрази огромната благодарност на националите към нацията. Преди това обаче се случи нещо още по-докосващо...

Изключително емоционална раздяла между българските волейболни звезди и българската публика. Това видяха хилядите в "Арена Армеец" след края на малкия финал на Евроволей 2015 България - Италия 1:3. От 9 до 18 октомври волейболните звезди и българският народ вървяха ръка за ръка. Със силите, вдъхнати от българския народ, затрупаният от кадрови проблеми отбор на Пламен Константинов влетя в топ 4 и изигра общо 6 запомнящи се мача пред пълните трибуни в София.

След загубения мач за третото място от италианците всички български волейболисти показаха колко истинско за тях е това "ръка за ръка". Тръгнаха един след друг за докосващата почетна обиколка. И плеснаха всяка подадена им ръка от феновете, намиращи се на първите редове край игрището.

"Благодарим ви за подкрепата. Благодарим ви за всичко", каза още Теди Салпаров. А публиката остана дълго в залата, за да продължи да скандира. Волейболните национали също не си тръгнаха, а раздаваха автографи върху топки, знамена и фланелки доста след края на малкия финал на европейското.

Източник: в. "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 12
20.10.2015
19.10.2015
18.10.2015
17.10.2015
15.10.2015
15.10.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много интересно. Когато българският национален отбор по футбол пада, никога футболистите не са виновни. Обикновено виновниците са четирите годишни времена, международното положение, Снежанка, някое от седемте джуджета, БФС или който и да е друг, само не и играчите на терена. Досега единствено от волейболният ни тим съм чул да излезе някой от основните играчи и официално да признае, че точно той е виновен за загубата и лично да се извини на запалянковците в залата. Което при все че в някаква степен е вярно (за пропуснати 2 важни точки в третия гейм), превръща въпросният човек в победител, защото най-трудна е битката срещу самия себе си. Изобщо няма да повдигам въпроса за Ники Пенчев и факта, че вместо да отиде да уважи починалия си баща си и да скърби за загубата си, игра срещу Германия, за да ги размажем за втори път в разстояние на няколко дни с 3:0, за пълно изумление на всички. Най-вече на техния треньор, който съвсем основателно смяташе, че втори път такъв резултат е невъзможен. И въпреки всичко това все ще се намери някоя (неграмотна на всичкото отгоре!) дребна душица, която да се пробва да хвърли лъжичката катран в кацата с меда, за да развали вкуса на всички ни. Което е разбираемо - дребната душица не може да си представи дори, че не всички са като нея. И все пак е дразнещо...
+5
 
 
Надскочиха себе си, и малко не им достигна да стигнат до финала. Жалко, но когато си дал всичко от себе си е безпредметно да бъдеш критикуван за каквото и да е. Всеки, който е играл някакъв вид спорт, го знае. Браво момчета и успех на олимпийската квалификация, където ще трябва да бъдете още по-добри, защото групата е смразяваща.
+3
 
 
Браво момчета! Благодаря Ви за прекрасното преживяване! Успех!
+5
 
 
Чуствам се горд с постигнатото от тези млади хора изпълнини с хъс и със спортен боен дух.Върнаха ме в 1994 година тогава преживях същото -ГОРДО РАДОСТНО ЧУСТВО НА НАЦИЯ ЗАЕЛА 4 тоМЕСТО В СПОРТНИЯ СВЯТ.ХВАЛА ХВАЛА ХИП ХИП УРА.Нека има много такива моменти в нашия спортен свят.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: