ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (22)
Пловдивчанка се класира във втория кръг на турнира Santa Marina Open
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:15 / 06.10.2015Коментари (0)1969
©
Пловдивчанката Гергана Топалова и партньорката й Габриела Михайлова се класираха за 1/4-финалите на двойки на международния турнир по тенис за жени Santa Marina Open с награден фонд 10 000 долара. В мач от първия кръг българките победиха Наталия Белова (Русия) и Франциска Комер (Германия) с 6:3 6:3. На четвъртфинал те ще срещнат поставените под №4 в схемата германки Амели Интерт и Шарлоте Клазен, отстранили румънките Оана Гаврила и Таня Андрада Маре със 7:6(3) 6:2. Останалите български участнички на двойки ще започнат днес участието си.

Джулия Терзийска в тандем с Вивиан Хайзен (Германия) са поставени под №3 и ще срещнат състезаващите се за Турция Хюлия и Лютфийе Есен. Симона Борисова и Зиновия Ванева ще играят срещу състезаващата се за Белгия Михаела Боев и Габриела Дука (Румъния), а Мелъди Тодорова и британката Лиза Филипс ще срещнат Юлия Хелбет (Молдова) и Камелия Елена Христя (Румъния).

На тенис комплекса във ваканционно селище "Санта Марина" в Созопол от днес започва борбата и в основната схема на сингъл. В програмата за утрешния ден са предвидени четири мача с българско участие, като на корта ще излязат водачката в схемата Джулия Терзийска, Виктория Томова, Габриела Михайлова и Вивиан Златанова.

Santa Marina Open е вторият последователен турнир от календара на международната федерация по тенис ITF, валиден за световната ранглиста за жени, след като "Sozopol Santa Marina Cup" завърши вчера с победа поединично на Изабелла Шиникова. Двата турнира се организират от домакините от ваканционно селище "Санта Марина" и "FPI Hotels& Resorts" със съдействието на Община Созопол и Българска федерация по тенис и с подкрепата на "Булстрад", "Теленор", Mall Galleria Бургас, "ЧЕЗ Трейд България" и "УниКредит Булбанк".

*** Ваканционно селище "Санта Марина" е част от хотелската верига "FPI Hotels & Resorts", убедително наложила се като престижна хотелска марка, символ на професионализъм и индивидуален подход към всеки гост. Комплексът е удостоен с наградата на FIABCI (Световната федерация на професионалистите в областта на недвижимите имоти) - FIABCI World Prix d'Excellence, популярна и като "Оскар за недвижими имоти", в категория "Курорти" за 2014 г. "Санта Марина" е също носител на отличията "Ваканционно селище на годината" за 2006 г. в Националния конкурс "Сграда на годината", международна награда "Най-добър морски проект" за 2009 г. и "Най-добър проект в България" - златен медал от международния конкурс на авторитетното издание "Homes Overseas" през 2010 г.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Време е за шоу! Пълни трибуни, битка на терена и надежда за нов "жълто-черен" финал
Хегемон и при подрастващите! Няма кой да бие в България отбора на Марица!
ФК Асеновец: Наши отбори вкараха общо 40 гола през изминалата седмица
Именик свири на Гергьовден на "Колежа"
Кузманов поведе с 4:1 срещу неудобен за него бразилец, но отново допусна обрат
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: