ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пропусна да вземе нещо от Разград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:52 / 19.09.2015Коментари (51)11759
© Bulphoto
Снимка: Архив
Ботев отстъпи с 1:2 при визитата си на шампиона Лудогорец в среща от деветия кръг на А група. Двата тима направиха добър мач, в който "жълто-черните" могат да съжаляват, че си тръгнаха с празни ръце от "Лудогорец арена".

Още в 7-ата минута се откри прекрасна възможност за "канарчетата" да открият резултата, но ударът на Александър Колев от дъгата на наказателното поле мина покрай левия страничен стълб на вратата.

Грешка пък на стража на пловдивчани Виктор Голас позволи на "орлите" да поведат в резултата в 15-ата минута. Бразилският вратар сбърка фатално при центриране от фаул, от което се възползва румънския голмайстор на разградчани Клаудиу Кешеру за 1:0.

В 30-ата минута домакините пропиляха страхотен шанс за удвояване на резултата. Кешеру бе изведен отдясно в наказателното поле на Ботев, но ударът му по диагонала бе отразен от Голас.

Минути по-късно страхотна изява на Виктор Голас запази мрежата му суха. След бърза атака отдясно, Кешеру получи пас около границата на наказателното поле и стреля незабавно, но стражът на Ботев бе на висота.

Втората част започна с опасна атака на Лудогорец в 52-ата минута. Марселиньо центрира в наказателното поле, където Йордан Минев стреля с глава, но Голас спасява.

Четири по-късно Ботев възстанови равенството чрез Лъчезар Балтанов. Полузащитникът на "канарчетата" бе точен с глава след центриране от корнер.

В култовата 69-та минута пловдивчани пропиляха страхотен шанс за гол. След прекрасна атака отляво, топката бе пратена в наказателното поле, където Минев не успя да я изчисти добре, тя попадна в Колев, който я прати над вратата.

В ответната атака нова прекрасна възможност за гол се откри пред "жълто-черните". Божидар Васев бе изведен сам срещу вратаря, но се уплаши да нанесе завършващ удар и се опита да намери Балтанов, който бе доста по-назад. Решението на крилото се оказа грешно и резултатът остана непроменен.

Така се стигна до 84-ата минута, когато Клаудиу Кешеру сложи точка на спора в срещата. Вандерсон получи топка на границата на наказателното поле и стреля силно, Голас изби, но отново на крака на Кешеру, който отново не сгреши от няколко метра.  
Още по темата: общо новини по темата: 24
21.09.2015
19.09.2015
19.09.2015
19.09.2015
19.09.2015
19.09.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Неведнъж сме имали красиви загуби...
+7
 
 
На мен ми хареса двубоя, искам когато губим, да е все по този начин.Играхме като равен с равен, не се затваряхме, нападахме през цялото време.Показахме доста по-бърза и динамична игра.Добре щеше да дойде една победа за самочувтвието на момчетата, но не се получи.За първия гол на рязаните, имаше нарушение срещу вратаря.Никой вратар не се върти на 360 градуса без да има външна намеса.А след такова завъртане, трудно се ориентира за какво става въпрос.Преди това грешката си беше негова.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+12
 
 
Страхотен мач направи Лъчо! Беше лидерът в играта на отбора! Като имам предвид, че това е първият му мач в новото първенство с играта, която е истинският Лъчо, мога да кажа: Добре си дошъл Лъчо! Ти се завърна! Бъди все същият боец! А на Даната да го посъветвам да си види тактическите грешки - няколко пъти покриваше засадата на нападателите на противника, както стана и вторият гол за фесовете!
+9
 
 
Като се има в предвид, че тази вечер гордите орлета ще изклатят мощно буферите насред Лайнута, се учудвам на злорадството на някои буферчета в нашите теми...
+5
 
 
Вижте сега хора, не може всеки път да се оправдаваме със съдии, терени, време и прочия ! Вие си вкарайте по 3-4 гола на мач, пък те съдиите нека да си подпират, който искат. Не говоря само за Ботев, а за всички отбори в БГ като цяло. Истината е, че нямаме класни нападатели, които да вкарват създадените положения. То затова сме едно от най-НЕрезултатните първенства ..
+8
 
 
Добър мач на нашите! Коментаторите по Диема бяха точни, и не са злонамерени към нас, според мен. В защита правим груби грешки. Данчо покри засадата няколко пъти. В атака пред гола сме небрежни. При първия гол на Лудогорец нападател връхлетя върху вратаря, в резултат на което той загуби равновесие, след което последва головия удар. Минев дълго време задържаше Алекс за фланелката в наказателното. Има помощник съдии зад вратите, които не е ясно каква работа са свършили, ако са пропуснали тези две ситуации!
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Сърцата, мъжка игра на целия отбор! Май при първия гол за домакините нашият вратар се поуплаши - доста несръчно боксира топката. Пък и съдията не свири това явно нарушение срещу вратаря. Даната да иде на черква и да запали свещ! За малко да вкара автогол! Иначе Браво за онзи шут - вратарят на домакините получи травма при спасяването. Вижда се, че отборът стабилизира играта си, расте. Още е сурова играта, но посоката е вярна. Защо се уплаши Васев да бие във вратата? - не мога да вдяна... Но е прав колегата преди мен - с такава игра можем да опънем говедата там на Герена.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: