ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (26)
Турнир по белот ще се проведе на спортен център Арена в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:44 / 29.06.2015Коментари (0)4908
©
Българска Асоциация Белот организира първи турнир по белот в град Пловдив. За място на провеждане на надпреварата е избрана залата на спортен център Арена (ж.к. Тракия, блок 33А). Желаещите да се включат в турнира, могат да заявят участие до 10 юли, петък, до 20:00ч на място или на телефон 0892242838.

Условия за участие:

Отборът е съставен от 2-ма играчи, които не могат да бъдат сменяни по време на турнира. Отборът задължително трябва да има име, с което да играе всеки турнир. Отборът заплаща входна такса участие за турнира, която е в размер на 10лв. Всеки участник заплаща членски внос (картотека) към БАБ, който му дава право на участие във всички турнири на БАБ. Неговият размер е както следва:

За 1 година - 15лв
За 6 месеца - 10лв
За 3 месеца - 6лв
За 1 състезание - 1лв

Заплащането на размера на членския внос е по личен избор на всеки участник. До участие в състезание не се допускат лица без активна картотека към БАБ.

Турнирът ще се проведе в неделя, 12 юли 2015г, с начален час 9:30ч. В основната схема на турнира ще се включват до 16 отбора. В случай, че има повече от 16 отбора, то в събота, 11 юли ще се проведе предварителен кръг (квалификации) за влизане в основната схема. За първото издание на турнира, отборите, които ще влизат директно в основната схема ще се определят по принципа: 

ПЪРВИЯТ ПО ВРЕМЕ Е ПЪРВИ ПО ПРАВО, (тоест който се запише по-рано има шанс да пропусне квалификациите). Схемата на мачовете ще се определи чрез жребий. Играе се на принципа на директни елиминации, като се играе до 2 победи от 3 игри. Победителите продължават в следващ кръг до определяне на шампион.

Всеки отбор, взел участие в турнира, получава Х точки + бонус за етапа, до който е достигнал, където Х-точките се определят според ранга на турнира, а рангът му се определя според броя на участващите отбори. Бонус точките също зависят от ранга на турнира, като колкото повече са, толкова повече са и бонус точките. Всеки отбор в края на седмицата добавя спечелените точки към тези от предходната седмица и така се получава ранг листа, в която отборите са класирани.

Първите 13 отбора в градското класиране, всеки месец ще участват на общоградски турнир, където ще играят за повече точки (двойно) и повече парични награди. Първите 13 отбора в България, на всички 3 месеца ще играят на мастърс, където ще играят отново за повече точки и повече парични награди. Участията в националните мастърси за най-добрите отбори ще бъде осигурено от БАБ чрез покриване на спането на турнира. Най-добрите 13 отбора в края на годината ще участват в годишен финален турнир, за голямата награда на БАБ.

От получените приходи за такса участие 70% се връщат за победителят и неговия подгласник. Точната сума и разпределение на събрания награден фонд ще бъде обявен веднага преди началото на турнира.

За да участвате в турнира е необходимо до петък, 10 юли до 20:00ч да внесете таксата за участие на отбора на място в залата на СЦ Арена или да се свържете с организаторите на телефон: 0892242838. Там можете да зададете и всичките си въпроси, свързани с турнира. Турнирът ще се проведе по стандартните правила на играта Белот, които може да откриете в интернет. Те ще бъдат разпечатани и раздадени на място на турнира.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Цяла България страда заради Григор Димитров
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: