ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Пенчев: Съдията ни отмени абсолютен гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:30 / 05.04.2015Коментари (9)3919
© Plovdiv24.bg
"Загубихме един много важен за нас мач. Ситуацията с отменения гол можеше да се окаже ключова, с този отменен гол повеждахме. С Васев вратарят е на една линия в момента на подаването и смятам, че голът е редовен. Ситуацията е сложна, но за мен трябва да се толерира резултатността във всеки един двубой. Играта в една линия е напълно коректна и за мен това е абсолютен гол", сподели наставникът на Ботев Петър Пенчев след мача.

"Вината си е изцяло в нас, защото не създадохме достатъчно на брой възможности. Сами сме си виновни за загубата. Загубихме концентрация и допуснахме гол от статично положение. Знаехме, че Литекс са силни в този компонент. Не бяхме допускали гол от статично положение, това е първи гол. Съжаляваме", каза още наставникът "канарчетата".

"Третото място не е някаква цел, просто искаме да играем всеки мач добре. Не само да имаме присъствие, а да сме фактор в шестицата. Мисля, че имаме големи възможности и реакцията трябва да бъде още в следващия мач, да покажем добра игра и да си върнем това, които загубихме в домакинския мач. До края остават още 8 мача, в които ще търсим максимума, до края ще се борим, независимо че с тая загуба малко изостанахме", завърши Пенчев.




Още по темата: общо новини по темата: 37
09.04.2015
08.04.2015
08.04.2015
07.04.2015
07.04.2015
06.04.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Истината, Пепо, е, че не играхме добре и не си взехме трите точки. Този мач не трябваше да го губим. Литекс също нищо не играха, но имаха късмет. Дали е имало или нямало гол - няма значение. Ние, ако си бяхме вкарали поне две от положенията, нямаше да зависим от този гол. Постарайте се в петък да дадете всичко най-добро от себе си срещу чорбата. В плейофите всеки мач е важен.
-1
 
 
Ех, Пепо, таман се издигна в очите на публиката с резултатите и започна с глупавите изказвания..Как видя от скамейката в бързината, че Васев е на една линия...дори и да си гледал след мача - нямаше камера на тази линия за да се види точно...имай достойнство. Ако бяхме по-добри щяхме да създадем куп положения след това, а ние връщахме топката назад и бързахме да се освободим от нея, сякаш водим с 3:0
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+3
 
 
Кога Чунчуков ще отбележи гол,миналия сезон има 4 попадения това централен нападател ли трябва да е ? ГОловите ни ги вкарват халфове,защитници,но не и нападатели...
+4
 
 
Сами сме си виновни,не трябва търсим причините другаде! Но нищо,горе главите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: