ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кирил Домусчиев: Ботев и Литекс изиграха приятелски мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:24 / 08.04.2015Коментари (10)3907
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев хвърли поредната бомба, като заяви, че Ботев (Пловдив) и Литекс са играли приятелски мач през изминалия уикенд. Припомняме, че "канарчетата" загубиха с 0:1 в Коматево. Домусчиев говори в специално интервю за предаването "А" група "Токшоу". 

"Мачът от "А" група между Ботев и Литекс беше приятелски. Не знам дали е имало дружба, но срещата беше приятелска. Вие журналистите коментирайте повече. Съдията не зачете гол в полза на Ботев, а клубът въобще не реагира. Всички помним как преди 1-2 години Ботев скочи на Лудогорец, а сега си мълчат и не подават жалба", заяви Домусчиев. 

"Материалите, които излизат срещу Козмин Моци в медиите са тенденциозни. Вярно, той е футболист, който винаги може да си изкара жълт или червен картон. Просто такава му е играта. Но не е извършил умишлено нарушението, което сигурно ще се коментира поне още две седмици. Никой не коментира обаче грубото влизане на Иван Стоянов в краката на Мисиджан. Но левскарското лоби в ДК към БФС е доста голямо и затова му спряха правата. 

Това нас не ни интересува толкова много. Нали ще играе Моци, Александър Александров или Георги Терзиев, е все тая. Лудогорец твърдо стои зад бранителя. В днешния мач срещу Левски всички ще играят и за него", добави босът на "орлите".
Още по темата: общо новини по темата: 37
09.04.2015
08.04.2015
07.04.2015
07.04.2015
06.04.2015
06.04.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ей наркоман нещастен, ти ли тоя дето ще каже какъв е бил мача в Коматево бе, намазан дебил ? На всяка манджа миродийка си бе, пе***аст . Имаш да даваш над един милион на Ботев Пловдив и си намираш само опрвдания, бастун.
-5
 
 
Ами много точно го казва тук в първенството си играете на разни игрички а ако някой от вас случайно излезе в Европа го ш**ат разни втородивизионни отборчета и следва обичайното приземяване.
+7
 
 
" Ах, каква намазана и гелосана делиорманска мъжка мастия! Каква мила и комплексирана родна картинка! Любимото мрънкало на всички ТВ-та говори, гледа се и после се харесва…Много се харесва! Дори е влюбено в себе си! Дори му се иска да се самоизнасили… Добре , че е делиорманската мисъл, та да се възроди футбола, бизнеса и интелекта на изстрадалата ни Татковина. Жалка история без хепиенд за онези, долу в тъмнината, които винаги са пробити- чрез съдии или футболен съюз, чрез играчи или ръководства на всякакви български и балкански отбори. Г-н футболен Гений, има стара българска поговорка. Когато двама си мерят футбола, не е необходимо трети да си слага корнера. Колкото и намазан да е той и колкото силни сърбежи да има. Обикновено, когато стърчиш високо, там горе, е важно дали си със сюнет или имаш ушанка. Защото ветровете са силни и студени. Бъдете здрав, г-н Мислителю! Футбол има без Пеле и Марадона, ще има и без Ловеч и Ботев.. А относно паметника… може да е в Перник, Дупница, Българска армия или някоя екзотична дестинация като Малдивите и т.н." От Управителния съвет на ПФК Литекс Ловеч
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 08.04.2015 г.
+11
 
 
Всеки мач на Лудогорец е приятелски, съдиите най-приятелски ги подпират в по-трудничките моменти. А ако съдиите не се справят, то приятелското рамо на БФС си е винаги действаща опция.
на 08.04.2015 г.
+12
 
 
Киро Гела превъртя на тема "БОТЕВ" . От както ръководството на канарите го изклатиха здраво , да им даде над 1 милион за куция кон Хамза , и малко по-малко за полукуция кон Анисе , Домуз Ага не може да си намери място от яд !
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.04.2015 г.
+11
 
 
Браво на УС на ПФК Литекс! Такова обръщение-отговор са дали на Домуса, че повече няма и на къде! -:)
+14
 
 
абе скапаняк що не коментираш порномача марек -лудогорец 0-4 гаден нагъл мерзавец
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.04.2015 г.
+17
 
 
Тоя наркопедал много често започна да се изказва като първа инстанция?! Такива, много скоро си намират майстора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: