ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атмосферата в Коматево преди и по време на двубоя с ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:50 / 16.03.2015Коментари (1)3301
©
Привържениците на Ботев публикува уникално видео от атмосферата в Коматево преди и по време на двубоя с ЦСКА. "Канарчетата" спечелиха най-важния си мач за сезона с 2:0 над "армейците", а победата прати тима в първата шестица. 

"Това, което Ботев направи през последната седмица е с историческо значение за целия български футбол, който вече няма да бъде същият", написаха бутрасите в сайта си bultras.com.

Ето какво написаха още "жълто-черните" след успеха вчера:

"Жълто-черната" магия придоби измерения, които и най-верният фен на отбора не си беше представял до скоро. Ботев елиминира Левски от първата шестица и ги прати да играят мачове с Хасково и Марек за оцеляване. Постави ЦСКА и Стойчо Младенов на колене в Пловдив и почти ги лиши от титлата тази година, след убедителна победа с 2:0 вчера на базата. А няколко дни преди това "канарчетата" взеха и историческия кален мач на "Лаута" отново с 2:0.

И ако това не е сбъднатият сън на всички бултраси, които в края на всеки спечелен мач запяват една песен - "Пред Ботев всичките, говеда и свине, застанали са пак на колене".

Това е самата реалност - когато, държиш в ръцете си съдбата на три страни и всеки се моли на другия да бие "жълто-черните". Този път обаче фортуна бе с нас, заради всички години, в които сините са ни подлагали крак. Няма как!

Ботев Пловдив още помни времето от преди 30 години, когато Левски "губи честно", на два пъти от Берое, за да може "зелено-белите" да триумфират с титлата, въпреки че са унижени от пловдивчани с 8:1. Срам,

който остава във визитката на двата отбора, завинаги. А сега Гонзо и компания паднаха на колене пред ЦСКА да играел силно и да биел Ботев, за да имало "феърплей" в българския футбол.

Само забравиха, че последната дума не е на "армейците", а на Пепо Пенчев и Коце Видолов. Треньорите на Ботев, които промениха облика на отбора и върнаха вярата на играчите в съблекалнята през последните няколко месеца. Ботев Пловдив гледаше отстрани как всички "честни" отбори се самоизяждат с достойнствата си и чакаше да започне срещата, за да говори не с думи, а с дела. Велик момент, който всички в "жълто-черно" приветстват с голям поклон. Браво Пепо, Браво Коце!

Отстраняването на Левски и песните за победа не са злоба, господа журналисти. Само човек, който не знае какво е да преживееш мач Ботев - Левски може да нарече песните в края на двубоя - злобни. Великият революционер Христо Ботев го е казал - "Научи ги мамо, силно да любят и мразят...". Това е Ботев Пловдив!

А на мястото на Левски вчера можеше да бъде и ЦСКА, и ситуацията нямаше да е по-различна, повярвайте ни. Просто моментът бе такъв, че на Ботев се падна да играе точно срещу "червените" в последния си домакински мач и с право си ги победи. Всички видяхме каква бе радостта на "жълто-черните" футболисти след края на срещата. Неистова, истинска, безгранична!

Представянето на бултрасите в тази среща бе велико, а хореографията и пеенето - на топ ниво. Нека видеото, което направихме отново с дрона на базата в Коматево, да говори само по себе си за представянето на публиката в този мач. "Красота, Вяра, Борба."


Още по темата: общо новини по темата: 58
20.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
16.03.2015
16.03.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: