ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бяс в Левски след мача между Ботев и ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:04 / 16.03.2015Коментари (13)5353
© Plovdiv24.bg
Още на почивката на мача "Ботев" - ЦСКА (2:0) факторите в "Левски" бяха бесни. Естествената причина - очевидно немотивираната игра на армейците, която остави "сините" на седмо място и във втората половина за следващата фаза на първенството, пише вестник "Труд".

Серия контакти между факторите в "Левски" уточняваха реакция. Стигна се до дискутиране на вариант за сезиране на ФИФА и УЕФА плюс родната прокуратура за симулативна игра. Гневна декларация от клуба бе най-кроткият обмислян жест на протест...

Разбира се, никой в "Левски" не се дърпа от простата истина "Сами сме си виновни", но ядът е вулканичен. Повече конкретика трябва да бъде обявена днес, понеделник.

До дни предстои и тежка сбирка на управата в "Левски". Ще се решава какво да се прави в уникалната за клуба ситуация. Най-ниското класиране във вековната история на "сините" е точно 7-о място още през 1938 г.

Сега падат приходите и ще трябва да се свият разходи. Ще се дискутира раздяла със скъпоплатени играчи - кои и колко. Ще се обсъжда намаляване на заплатите за срок от 3 месеца - примерно наполовина. Не може да не стане дума за постовете на Стойчо Стоев и Георги Иванов. Собственикът на клуба Тодор Батков (засега) няма намерение да маха Гонзо. Легендата на "сините" ще си тръгне, ако сам пожелае.
Още по темата: общо новини по темата: 58
20.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
16.03.2015
16.03.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Бяс в Левски????Защо не си го пишете с истинския медицински термин-"Луда крава"?
+5
 
 
че колко победи имат чорбата в Пловдив последните години?? най нормално е да си паднат е*ати и рева дето настана
+6
 
 
Голям кеф, бясни говеда и разпорени чорбета, ха-ха-ха-ха, ще полудея от густо, и буферите насрани, абе това ми е най-готината седмица от една година насам, няма такъв кеф. Еб**ме Гонзо в г*заааа ...
+11
 
 
Що ли не обявят тридневен национален траур?
+7
 
 
Вместо да сезират УЕФА, да вземат да изпратят едно благодарствено писмо до Ботев. Благодарение на нашият отбор, Левски ще имат уникалната възможност да завършат на първо място..... във втората шестица :)))) Отдавна не са били първи в класирането :)))
+10
 
 
Кой ще сезирате бе ревлювци , та вие сте най слабия отбор в групата в момента , ако не ви се нагъзваха някои отбори , включвам и Ботев , за мен загубата в София под ръководството на В . Вуцов си беше живо надупване , щяхте да сте изпадащи . Затова се радвайте и на седмото място защото и него не заслужавате . Все на вас някой вие крив , и като сезирате УЕФА и прокуратурата , вмъкнете в жалбите и вашите циркаджийски мачове . Престанете , за пореден път станахте за смях , иска се работа , и добра игра , а не реване на ляво и на дясно ... САМО БОТЕВ отбора на Пловдив.
+16
 
 
Говедата ако ще сезират УЕФА и ФИФА, първо да им пуснат записи от мачовете им с Хасково и Марек.
+13
 
 
Защо винаги обвиняваме някой друг за собствения ни провал,какво са им виновни цска ,че паднаха,просто БОТЕВ игра добре и би,защо левскарите не си взеха другите мачове и да бяха натрупали точки,защо не реват берое и литекс,че дори и локо сф.-защото си натрупаха необходимите точки,левски беше преди нас в класирането,защо не си взе и трите мача и пак щеше да е шести,но не-други са виновни.Извинявам се,обаче не съм съгласен да умаловажават победата на БОТЕВ ,просто си ги надиграхме отвсякъде,а левскарите да млъкнат и да си играят с отборите от тяхното ниво в долната полувина на таблицата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: