ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев излиза срещу ЦСКА в най-важния си мач за сезона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 15.03.2015Коментари (22)6261
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пловдив) приема ЦСКА в последния мач от редовния сезон на "А" група. Срещата е днес от 15:30 часа на базата на пловдивския тим в Коматево. При успех за домакините, те ще си гарантират място в първата шестица за плейофната фаза за сметка на Левски, който ще остане на седма позиция. ЦСКА от своя страна се нуждае от трите точки, за да може отново да се изравни с Лудогорец на върха в класирането.

Пловдивчани са изправени пред уникален шанс да завършат в топ 6 и ще сторят всичко по силите си, за да постигнат целта си. В същото време залогът за ЦСКА не е по-малък. Евентуална загуба в Коматево ще бъде трета поред за червените след тези от Локомотив (София) и Берое и на практика би заличила шансовете на ЦСКА да се пребори за титлата с шампиона Лудогорец, който вече се откъсна на три точки напред в класирането. 

Треньорът Стойчо Младенов също е изправен до стената, тъй като натискът за неговата смяна става все по-мощен. Двама от титулярите в ЦСКА - Марин Оршулич и Стивън Сънди, имат натрупани жълти картона и евентуални предупреждения днес ще бъдат наказани. Това може да принуди Младенов да ги запази, като заложи на Марио Бъркляча и Апостол Попов. Почти сигурно е, че в атаката ще действа Стефан Николич вместо Орелиен Жоаким, който имаше проблеми от дисциплинарно естество през седмицата. 

Ботев също има проблеми заради отсъствията на Мариян Огнянов и Цветелин Чунчуков. На терена ще е опитният Иван Цветков, който ще си партнира в атака с Момчил Цветанов. Независимо от кадровите проблеми обаче ни очаква изключително интригуващ сблъсък, който ще бъде проследен с еднакъв интерес както от феновете на двата отбора, така и на тези на Левски и Лудогорец.

Още по темата: общо новини по темата: 58
20.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
16.03.2015
16.03.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 15.03.2015 г.
+1
 
 
Говеждата истерия и тая на БФС не знае граници!То, водни оръдия, жандармерия, полиция, ДАНС, ДОТИ ,танкове, тактическо ядрено оръжие - и всичко това за 300 фена на ЦСКА? Да не би да излезли от клетката и да нахлуят?! Няма такъв смях с вас, страхливи и долни сини г о в е д а, и пригласящите им идиоти вече 3 дни! Срам за вас и за вас клакьори, които посрахте медиите тия дни! Затова БОТЕВ е голям, защото ще ви бие и ще затворим устите на многото разбиращи от футбол. Айде на мача!!!!!! Победааааа!!!!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 15.03.2015 г.
+2
 
 
Ботев Пловдив - ЦСКА София -- 1.70 --3.70-- 4.50. Хахаааааа!
+2
 
 
Ако БОТЕВ излезе с 3 нападатели и ги пресира в тяхната половина още през цялото време сте ги дранне поне с 2 гола разлика. Защитата им е пален ташак и физическата им подготовка не е добра. Атака и преса от 1 минута и това е. В момента ги тресе такав страх ЦСКА.
-1
 
 
Става интересно ! Коефицента за победа на Ботев падна на 1,35 !
+1
 
 
Пичове, по коя телевизия мога да гледам мача?Искам да гледам моя "Ботев", но нямам инфо!Ще бъда много щастлив да бием!Благодаря Ви!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Днес спокойно и уверено. ЦСКА са си някаква сбирщина и няма от какво да имаме респект. При нас е обратното, за първи път от както сме в А група имаме треньори. Още от мача с Лудогорец се видя, че всеки си е поставен на мястото и знае какво играе. Ако няма външни фактори, си ги вземаме.
+10
 
 
Дори и да не бием и попаднем във втората шестица няма да е фатално! Лошото е, че наистина засегнахме твърде много интереси ( особено говежди и домусови ) и сега всячески ще се опитат да ни спрат да бием ЦСКА, не защото ще помогнат на ЦСКА да стане шампион, а за да може един безбожно слаб говежди отбор да додрапа до топ 6 и там да ляга на Лудогорец и да скача на ЦСКА. Момчета, играйте днес за нас пък каквото стане, а ние феновете да не се поддаваме на съдийските решения, защото СФС само това чака.., успех на отбора, ние сме с Вас!!!!
+15
 
 
Успех и важното е говедата да са вън
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: