ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Оставете българския футбол да победи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 14.03.2015Коментари (6)4065
© Plovdiv24.bg
Дойде времето в българския футбол да се играят истинските мачове. Дойде времето да проличи морала на всички футболни хора. Дойде времето на истинските мъже. Всички медии се занимават с големия проблем на българския футбол - ще изхвърли ли ЦСКА "отбора на народа", ще играят ли "червените" честно и ще подарят ли сега трите точки на Ботев, за да вземат шест в плейофите.

Уважаеми господа,

правилният въпрос е - ще бъде ли позволено на Ботев Пловдив да изхвърли Левски от първата шестица с футболни средства.

Отминалият мач с Локомотив Пловдив показа, че се правят опити за намеса с нефутболни средства. Ужасът на БФС да не би да закъснее този мач и да не би да не се играе в калта, накара хиляди да се разхождат по улиците, а други стотици да работят извънредно, за да ги охраняват. Надеждата на всички "заинтересовани", че играта в наводнената кална нива няма да позволи на по-добрия отбор да победи, не се сбъдна. Не помогна и слагачеството на главния съдия, подготвил с жълти картони ключовите ни играчи, като Мариян Огнянов. Не си мислете, че не сме забелязали действията на съдията, просто сме по-толерантни след победата.

Уважаеми господа от БФС, оставете футбола на футболистите, нека те решат на терена кой какво е заслужил и къде трябва да е в класирането. За пореден път настояваме - не ни карайте да бъдем груби, не защото сме обидени, а защото сме предизвикани.

Нека майсторството и мъжеството на терена да решат кой е по-добър. Оставете ни да се насладим на футболната магия, която е съвкупност от любовта на феновете и всеотдайността на играчите.

Молим ви и предупреждаваме, оставете футбола да победи.

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и Обединени фракции BULTRAS

Пловдив, 13.03.2015

Още по темата: общо новини по темата: 58
20.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
16.03.2015
16.03.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Ейййй,голяма истерия по "столичните"медии!!!Гувядата можело да останат извън първата шестица!Това било по-страшно,дори от свършека на света!
+10
 
 
С цялото си сърце желая победа за Ботев .Жалко че моя Локомотив не спечели точка в Ловеч. Успех канари.
0
 
 
И Ботев може да бие, може и равен, а може и ЦСКА да победи ! Каква е тази истерия за един мач, незнам ? На онези в БФС им е през оная работа кой мач как ще завърши. Важното е да си взимат заплатите и премиите на време. Стига сте разсъждавали като 10-12 годишни деца. Все някой ви пречи, все някой ви мисли зло, все някой друг ви е виновен в този живот. Подкрепяйте си отбора и гледайте напред. И незабравяйте, че футбола е едно забавление за което ние феновете нищо не печелим.Господата във футболния съюз са си на добра заплатка и хич не им пука кой ще е първи и кой седми. Не си мислете, че те побичат даден клуб, колкото вие вашия. Любовта във високите етажи на футбола умря преди 25 години. Финал в ШЛ да играеха Ботев и ЦСКА,нямаше да се изпишат толкова много глупости.
+8
 
 
Кравите се тресат от страх,дали ЦСКА щели да пуснат,да легнат,да играят симулативно ,а защо Ботев да не си вземе мача с по добра игра,а защо нищо не казват за Марек, сякаш те няма да са на терена?Говеждата мъка край няма.Само Ботев Пловдив!
на 14.03.2015 г.
+10
 
 
Напред Ботевска дружина към шестицата, напред напред напред
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: