ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (21)
Само 4 от 27-те първи мача не са по платения тв канал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:34 / 18.02.2015Коментари (8)4085
©
От Българския футболен съюз обявиха датите и началните часове на първите пролетни мачове заради телевизионната програма.

От общо 27 срещи между 21 февруари и 18 март - 9 за купата (отложен реванш от 1/8-финалите и всички 1/4-финали) и 18 в 3-те кръга до края на първия етап от "А" , едва четири няма да бъдат излъчени по новия платен канал "Диема Спорт". Това са двата двубоя "Локо" (Пд) - "Локо" (Сф) за купата, пловдивското дерби от първенството, както и мачът "Славия" - "Лудогорец". Те ще бъдат предавани по "Диема".

Останалите 23 двубоя ще са по "Диема Спорт", но все още никой сателитен или кабелен оператор не е обявил, че ще излъчва платения спортен канал. Миналата седмица от "Нова броудкастинг груп" съобщиха, че пускат две нови програми, като втората е "Трейс спортс старс", а пакетната цена за тях е 3,96 лв.

Спортното съдържание ще може да се гледа и онлайн срещу заплащане.

Проверка на "24 часа" показа, че нито един от трите основни оператора - "Булсатком", "Близу" и "Виваком", все още не само че не предлага "Диема Спорт", но си нямат и идея дали преговорите ще приключат до събота. Ако все пак това стане, остава въпросът дали и как ще бъде платена първата седмица.

Иначе "Диема Спорт" е програмиран да излъчва абсолютно всички мачове от "А" група с перфектно качество - в HD резолюция. Всяка седмица ще се показват шестте мача от българското първенство. През уикенда ще има двубои от английската Висша лига.

Отсега е ясно, че каналът ще дава и мачове от квалификациите за европейското първенство през 2016 г. и световното първенство през 2018 г. в зона "Европа".
Още по темата: общо новини по темата: 115
16.05.2015
14.05.2015
13.05.2015
09.05.2015
09.05.2015
07.05.2015
предишна страница [ 1/20 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
За Българска "А" Група едва ли някой ще плати, но доколкото чета информация в интернет и най-интересните мачове от Английска Висша Лига също ще са там, така че най-вероятно ще има хора, които да плащат именно заради Висшата Лига ;) (включително и аз)
+2
 
 
Крайно време беше това да се случи,който иска плаща,който не иска не плаща.Аз лично мисля че лека полека всички ще почнем да гледаме.
+2
 
 
На-вероятно "Нова броудкастинг груп" ще организират колективно гледане на въпросния канал от своите служители, предаващ нашите мачове. Не виждам нормален Българин, който да им плати половин лев, за да гледа 90мин. блъскане на топка и свирепо блъскане и лигавене на някакви, облечени в спортни екипи!
+9
 
 
По цял свят спортните канали се плащат, тези 4лв нямаше да са проблем ако стандартът на живот беше на ниво. И все пак, който си е ентусиаст да си плаща да гледа пародия на футбол..
на 18.02.2015 г.
-5
 
 
Ко да гледаме наговорените срещи между Гелосания-Камбурходжа-Батков-Томов-Венци-Тервел Златев и тем подобни
+12
 
 
Пхахахаха веселяци :D Че кой ще им плати за да гледа смешната А група?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юношите на Спартак бият с 6:0
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: