ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лаута Арми: Да опазим народа си!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:23 / 04.02.2015Коментари (26)10410
© Plovdiv24.bg
Част от привържениците на Локомотив излязоха с декларация по повод зачестилите прояви на насилие над български граждани от представители на малцинствени групи.

Ето и текста на декларацията:

Във връзка със зачестилите тежки криминални престъпления извършени от представители на циганския етнос, искаме да изразим категоричната си позиция по този въпрос.

В последните няколко години ставаме свидетели на десетки случаи на насилие от цигани над българи. Документирани такива има в редица малки села и общини, като по-знакови са събитията от село Мечка, Дряново, Карлово /цели четири за последните две години/. 

Чрез тази декларация искаме да изразим нашето безпокойство от случващото се, което поражда усещането, че държавата и институциите са абдикирали и напълно са се отказали да защитават българския народ от нарастващата битова престъпност в тези райони!

Циганските набези и побои не са частен случай, напротив - те се превръщат в една унизителна и грозна тенденция. Българите, чиито родни къщи се намират по тези краища на нашата страна буквално доизживяват живота си в страх от това, което се случва около тях! Всички ние ясно виждаме, че държавата ни я няма и не успява или не иска да защити собствения си народ. 

Ние от Лаута Арми отказваме да толерираме безчинствата по тези забравени /умишлено или не/ от политиците места, двойните стандарти и привилегировано отношение за някои етнически групи. Всичко това, правено с ясната цел "да опазим етническия мир"...само, че неуважаеми дами и господа политици, докато ние мируваме етнически, нещо грозно се случва около нас! 

Недоглеждането на проблема от страна на МВР в тези райони, предполага разрастване на чувството за безнаказаност у извършителите и съответно всичко това води до своеобразен цигански терор! Категорично настояваме за отделянето на ресурс, който ще осигури присъствието на денонощни полицейски патрули в проблемните селища, така както такива патрули дежурят и в големите градове на страната! 

Очакваме и ще следим за бързи и адекватни мерки в посока овладяване на циганската престъпност по тези места. Ако тези пагубни за държавата ни и унизителни за българите престъпления продължат, ние от Лаута Арми запазваме правото си на отговор там, където неведнъж сме отстоявали българските чест, достойнство, справедливост и морал - на улицата! 

Никой не желае събитията от знаковото село Катуница да се повторят, затова за пореден път призоваваме държавата да си свърши работата. Защото търпението на хората е изчерпано! Настояваме законът да бъде еднакво прилаган за всички, за да можем по този начин да си извоюваме правото да живеем в една цивилизована и развита европейска България!

Не на последно място искаме да изразим съпричастността си с роднините на пострадалите и всички ние заедно се молим за скорошното оздравяване на Тони Драгиев.

Лаута Арми







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ми научете си ги,те са от коалиция "За розата",
+4
 
 
Едно от малкото неща, което обедини ултрасите на двата отбора бе престъплението в Катуница..... Колкото до права и дискриминации, нека човекоподобните разберат, че има и ЗАДЪЛЖЕНИЯ! А за да дискриминирани причината не е, че са мургави, а заради това, че: 1. Нямат образование, особено лицата им от женски пол, които биват омъжвани почти веднага, след като им е дошъл първият мензис. 2. Недобросъвестното отношение към служебните задължения там, където, все пак, ги приемат на работа. 3. Желанието на много от тях да работят в "сенчести сектори" 4. Склонността на голяма част от тях към битови престъпления. 5. Неподчиняване на органите на властта и администрацията и , особено важно, 6. Повечето от тях живеят в капсулирани общности(гетата) и като последица от това: 7. Считат "правосъдието на мешерето" за по-важно от законовото
+5
 
 
Ние феновете не само на Локомотив и Ботев ами всички в България трябва да се вдигнем на митинги всеки ден докато тия помяри в парламента не разберат,че неможе едни черни хлебарки да имат повече права от нас и да не подлежат под никаква отговорност ако пък не искат да ни чуят и гражданската война е решение.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
+7
 
 
Браво,трябва обединение,бавно и неусетно ще дойде времето когато нашите деца ще учат с циганетата и когато циганетата ти набият детето за да му вземат стотинките които си му дал за закуска и ти няма да можеш да направиш нищо...това ще е краят на България
+15
 
 
Декларацията ..добре.Организирайте стачки,митинги тогава сме много и тогава ще ни чуят,иначе няма да ни отразят ОТНОВО!
+14
 
 
Една от малкото смислени декларации излизали от Лаута.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.02.2015 г.
+25
 
 
Подкрепям! Много точна и навременна! Както вървят нещата, отива се на ескалация на напрежението от страна на малцинствата. И точно така - нека държавата знае, че ако не успее да спре тия изстъпления - да не се чуди, че хората ще вземат сами съдбините си в ръце, а там - каквото сабя покаже! В МВР се говори само за КАТ, за камери, за глоби, но някакви екстрени мерки против тоя малцинствен разгул - няма!
+18
 
 
браво за декларацията! точно такава е истината, 1912 плюса от мене!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: