ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бащата определи избраниците за мача със столичното Локо, Камбуров в групата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:58 / 11.12.2014Коментари (25)5061
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пловдив Христо Колев определи група от 18 футболисти за утрешния двубой срещу Локо (Сф). Последният мач на "черно-белите" за годината е в петък от 16,00 часа на "Лаута".

В разширения състав не попаднаха контузените Йордан Господинов и Благой Наков, както и Ошобе Оладеле, който е с националния отбор на Нигерия до 23 години. Наказан е Диян Молдованов.

Ето всички 18 футболисти, на които ще разчита Локо (Пд) в мача срещу Локо (Сф):

Александър Витанов, Теодор Скорчев, Елиан Парино, Ангел Грънчов, Венелин Филипов, Ивайло Димитров, Богомил Дяков, Здравко Илиев, Ванчо Траянов, Янко Сандански, Георги Вълчев, Станислав Маламов, Дани Кики, Александър Якимов, Емерик де Врийзе, Бирсент Карагарен, Мартин Камбуров, Бранимир Костадинов.

Още по темата: общо новини по темата: 12
14.12.2014
13.12.2014
12.12.2014
12.12.2014
12.12.2014
12.12.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Айде Бащата,облажи за Коледа,да му е честито!
0
 
 
Грешка ще е на ръководството ако продължават да мълчат като п**ки. Ние трябва да сме първите и най гръмогласните в осъждането на подобни схеми, на принципна основа. Аке сме сигурни в невинноста на играчите, то тогава трябва това да се каже и да застанем твърдо зад тях (или някои от тях). Ако не са сигурни, трябва просто да се разграничат. Мълчанието ни е най големия враг в момента защото размива целите ни и делото ни до тук. Имаме трибуна, нека да я използваме. Чистото начало е точно това-чисто начало без компромиси и твърда позиция. Това е единствения начин да върнем доверието на голямата част от феновете.
Сподели какво ново....
на 11.12.2014 г.
+3
 
 
Мача май ще завърши 2-1 за ЛОКОМОТИВ Пд
-4
 
 
пак само лозунги и призиви да напълним джоба по празниците на Мургавия, Дебелия и Нежния. А иначе на отбора - успех и без черно тото!
0
 
 
Утре да подреким отбора в последния му мач тази година нека да завършим с успех тази 2014 година изпълнена с много трудности LPFC TILL WE DIE
+1
 
 
Минахме през много трудности и заслужаваме да завършим сезона с победа! САМО ЛОКО!!!
-5
 
 
Трансферни новини за Камбуров.. Близо 24 часа продължили преговорите за трансфера на ИмпИратора в поредния му топ отбор. Кандидатите за подписа му са два - отборите на ЦСЗ и ПЗ. ИмпИраторът е заявил пред свои близки: "ЦСЗ си е ЦСЗ!"
+1
 
 
Ще бъде адски труден мач, но ако го спечелим, ще бъде огромна радост! Е, не колкото над селската сган, но ще е страхотно!
+2
 
 
Отивам само заради Мартин !!!! Всички знаят,че кучето не е закопано на Лаута,а по доста други стадиони !!! Нашите продажници просто ги няма !!! Още след мача в Бургас !!
+3
 
 
Дано дойдат повече локомотивци на стадиона. Момчетата го заслужават, най-малкото показаха, че играят заради емблемата и името Локомотив, както разбира се и за нас - най-верните и всеотдайни фенове в България - доказан факт. Времето ще е прекрасно, слънчево, около 10 градуса, само за хубав футбол и истинска подкрепа. Дано, дано трепне сърцето на всеки един локмотивец, и си каже,... "момчетата го заслужават, ще отида на стадиона да ги подкрепя, това е най-малкото което мога да направя за тях". Да не забравяме и най-голямата радост която ще ни топли цяла зима - отсраниха отбора на Коматево - Ботев. Показаха как се защитава честта и славата на вековния ни град, показаха, че парите не са най-важното нещо на този свят, показаха как трябва човек да се бори. Е, не заслужават ли тези момчета подкрепа? - Петък 16:00 часа Лаута - бъди там!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: