ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили Вуцов: Отиваме да воюваме в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:22 / 28.11.2014Коментари (11)4255
© Plovdiv24.bg
"Предстои ни един важен мач срещу Славия. Няма да ни е никак лесно, но ще преследваме победата до края", заяви старши-треньорът на Ботев Велислав Вуцов за Plovdiv24.bg относно предстоящи двубой на "канарчетата" срещу "белите". От думите му става ясно, че "жълто-черните" са готови дори да воюват в София за спечелването на 3 точки. 

На въпрос дали е успял да вдигне отбора си за мача срещу "белите", Вуцов отсече: "Какво значи да го вдигаме? Вдига се някой, който е умрял. Постигнахме добри и лоши резултати, това е истината. Проблема е, че при нас се редуват силни и слаби игри. След лошия мач във Варна, изиграхме прекрасен двубой в Ловеч. Явно това ни е слабост. Надявам се сега да се случи същото, след слаб мач да изиграе добър".

Относно завръщането си на "Овча Купел", наставникът коментира: "Не мога да не кажа, че не изпитвам сантименти към тима на Славия. Два пъти имах възможност да бъда треньор на този отбор. Нещата ми бяха добре подредени там. Макар и някои специалисти да го отричат това. Не крия, че там имам доста приятели. Но това, че сме приятели с тях, не означава нищо. На терена и двата отбора ще искат да победят".

Двубоят между Славия и Ботев е утре от 13,30 часа на стадион "Овча купел". Припомняме също така, че бултрасите ще могат да си закупят билет за мача с "белите" само в София.
Още по темата: общо новини по темата: 20
01.12.2014
01.12.2014
30.11.2014
29.11.2014
29.11.2014
29.11.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.11.2014 г.
+3
 
 
Абе, що не воюваше срещу сините ти приятелки? Ами - Гамаков резерва, тоя смешен Васев - титуляр, Данчо.. Тоя голям резил няма да го преглътнем никога, простако! Ти си резил за себе си - няма да резилиш и Ботев!
+5
 
 
Всеки само за войни говори от 2 седмици насам и накрая никой не играе футбол. С такива приказки до никъде няма да я докараме.
+3
 
 
Вили писах на баща ти че имаш буря в мозъка неличима болест предава се по наследство затова недей да се напъваш да мислиш опасно е за теб самия
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 28.11.2014 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Вуцов, чуваш ли се? "Вдига се някой, който е умрял." Не, не се вдига умрелия-той си е умрял.Вдига се падналия, Вуцане.А ние паднахме лошо с Левски.А и напоследък доста често падаме.Ето в този момент ни трябва ЛИЧНОСТ, която да вдигне отбора и да поведе момчетата.В началото на първенството-когато в отбора играеха повече млади момчета, се представяхме много по-добре отколкото сега-когато почти не останаха млади в състава.Ако загубим от Славия и отпаднем от Локомотив за Купата, мисля че ще трябва да се махнеш-за наше, а и за твое добро.
+7
 
 
Не знам, чрез приятелите ти в славия ли или с парите от дадения на гонзо мач ли, но не вземеш ли този мач и не продължим ли за купата, колкото и да ръкопляскаш после на публиката нищо няма да ти помогне!!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Вуцане, не вземеш ли този мач, не се прибирай в Пловдив
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: