ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев: Това са ни възможностите на този етап
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:40 / 20.09.2014Коментари (13)3639
© Plovdiv24.bg
"Ние много късно всичко започнахме и това започва да дава отражение. Берое е много добър отбор, добре подготвен физически. Трябва да имаш отбор, да го подготвиш, да го селектираш и тогава да гониш много точки. Сега имаме 6 точки, което не е малко", коментира Неделчо Матушев след загубата от Берое с 0:3 у дома.

"Какво значи спокоен? Треньорската работа е такава, че човек не може да бъде спокоен, особено когато градим отбор. Спокойствие няма за никого, нито за мен, нито за футболистите, нито за хората, които ръководят клуба и да направят така, че Локо да има нова визия. Ние се стараем, но това са възможностите на този етап", каза още треньорът на Локомотив.

"Знам, че е тежко, боли, всички локомотивци ги боли, но трябва да знаят, че пътят е много труден. За да имаш изискване, за да поставяш цели и условия, трябва отборът да си го селектираш, да си го подготвиш. Започнахме една седмица преди първенството. В първите мачове отборите не бяха влезли в ритъм, а и ни подценяваха, ние също направихме много добри неща, имахме шанс. Може би затова направихме тези 6 точки", завърши Матушев.

 

Още по темата: общо новини по темата: 14
23.09.2014
22.09.2014
21.09.2014
21.09.2014
21.09.2014
21.09.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 22.09.2014 г.
+2
 
 
В първите мачове отборите не бяха влезли в ритъм, а и ни подценяваха, ние също направихме много добри неща, имахме шанс. Може би затова направихме тези 6 точки", завърши Матушев.Е ,така е-бързо ви усетиха колко сте недодяляни пък и шанса ви се изчерпа
+2
 
 
Метушев, не на отбора,а твоите възможности са толкова. Толкова мачове от началото на първенството отбора не е показал и капка израстване, напротив от мач на мач отбора изглежда по зле.Значи толкова са твоите възможности като треньор.Не чакай да бъдеш освиркан и да ти се иска оставката.
0
 
 
Метушев , ти малоумник ли си или нас правиш на малоумни . Стига си се оправдавал . Имаш играчи , сезона се преполови , ти ми търсиш разни оправдания . По този път , по който си повел Локомотив нищо хубаво няма да видим. Шест точки не били малко . Да не са малко , но стигат за Б - група. Ние искаме отбор в А група и то такъв , който бие , а не пада с 3или 4 на 0.
на 21.09.2014 г.
-1
 
 
Посредствен и мекушав треньор. Това са твоите възможности Матушев.
-4
 
 
Метушев,спри да не занимаваш с футбол!Спри да вредиш на Локомотив,подай си оставката!Толкова ли си нагал че зорлен да седиш?!Вземаи си и вратарчето продазник!
-1
 
 
Прав е, това са ни възможностите на този етап.
+7
 
 
Добре де...защо когато бяхме зле първите 3 мача-взехме точки,а сега не можем?Стига оправдания,ами вземи да ги наредиш малко и го научи Кики да бие корнери!Карагерен и Дяков не ги пускай!
+17
 
 
Нищо де, следващия кръг ще спечелим още 3т. към тия 6 дето спечелихме от последните 2 мача и ще станат 9.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: