ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Продължава търсенето на инвеститор в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:44 / 18.09.2014Коментари (13)3361
©
"Продължаваме в търсенето на инвеститор за Локомотив. Не е наша работа да издържаме отбора. Това трябва да е ясно на всички. Ако някой си е въобразил, че ние като общност ще може да издържаме Локомотив на високо ниво, това няма как да стане. В момента нашата работа е да структурираме, да изчистим и да подредим къщичката, да намерим хората, които да ни дадат яснота в перспектива на работата", коментира членът на Съвета на директорите в Локомотив д-р Константин Думанов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Да не забравяме, че Локомотив е световен шампион по смяна на президенти. От 2000 до 2014 година - 8 ръководства. Има отбори, които за същия период не са си сменяли толкова често и треньорите. Трябва да има перспектива и да дойдат хора, които искат да правят футбол в бъдеще. Ние това искаме. Надявам се нещата да се случат", каза още той.

"Дълговете на нашия клуб относително са 5 милиона лева. Защото има задължения към НАП, които ние сме разсрочили и както казах, постепенно ги погасяваме. Има дългове от 2,8 млн. лева от управлението на г-н Марешки, които няма да коментирам в този момент. Има и дългове от неизплатени заплати на футболисти, треньори, служители, натрупани от последното управление на Коко Динев. Има цял списък с хора, които са обявили претенции към нас. Започнали сме да ги изчистваме и смятам, че ще се справим. Цялата сума от този период е 312 000 лева", завърши Думанов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Каде е финасовия от4ет минаха ве4е два месеца а ни6то няма наяве
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 18.09.2014 г.
+4
 
 
не си спомням нещо да е постигнало това набедено адвокатче.но маи всичко идва от узунбей.каква победа чакахте с кики,янко и филипчо
+6
 
 
Сега да не се гаргаря. В Пловдив никой не дава ппари за колективни спортове. Все търсим подкрепа от външни хора. Вие сте типичен пример, Коко и Марешки не са пловдивчани. "Академик"Пд стана баскетболен шампион, когато собственик му беше турчин. Като си тръгна над 100 фирми не пуснаха и лев и отборът едва доизкара сезона. Хандбалният отбор на "Ботев"Пд спечели купата на България през 2000(или 2001) и се разпусна веднага, защото не се намери спонсор за следващи първенства?! "Локомотив"(под разни имена) господстваше в женския хандбал в началото на века, но беше зарязан. Баскетболната "Марица" отдавна не съществува на практика. А щом и на футбола му липсват спонсори, Е ГА СИ И СПОРТНАТА СТОЛИЦА НА България. Така е, но беше в друго време
+2
 
 
Делян Пеевски, СерГейЧо и Моника не са лоши варианти
+4
 
 
интересно защо се страхувате да дадете финансов отчет??!! Може би защото ще стане ясно, че трупате нови дългове!! Нали уж всичко щеше да е прозрачно?! Или пак излъгахте!
+7
 
 
Само да допълня . За това време Коко обнови съблекалните на стадиона , направи нова трибуна , направи изкуствено игрище и още и още...
+7
 
 
Коце , Коце .., много къса памет имаш. Ако правилно съм разбрал от хубавия Марешки за една година имаме 2800000 лв . дългове , а от "лошия и прдажен" Коко Динев за 5 години 312000 лв , от тях като извадим 200000 лева ,които вие му нанесохте с нарочно предизвиканите глоби и мачове без публика . Вие сами сметнете колко дългове остават . СТО И ДВАДЕСЕТ ХИЛЯДИ за близо 5 години управление . При това имахме силен и мощен отбор , от който всички се страхуваха. Играхме финал за купата , играхме в Европа бяхме в първата седмица, а сега благодарение на вашите героични усилия с ускорени темпове вървим към "Б" група.
+6
 
 
Докато продължавате да търсите-Локомотив се затрива.Жалки продажни политически мекерета!Вие собствените си фирми не можете да оправите, а се наехте Локомотив да ръководите.Целувайте ръка на известен на всичси нас политик и той отново ще Ви докара спонсор/като Марешки/ Срам и позор!
+9
 
 
Инвеститора беши при нас ,ама вие го изгонихте. Сега отивайте и на колене пред Коко! По една свирка му направете и му се извинете. Саде Локо ,саде Коко ,юруууууш!
+10
 
 
тези задължения към Магарешки са на вашата съвест - от първия преврат! истината е, че нищо не изплащате, а трупате нови дългаве. Ако е така оборете ме с един финансов отчет. И едно е да се търси собственик, а друго спонсори които да спонсорират "пАководството"!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: