ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Нова Груп спечели правата за излъчване на българското първенство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:17 / 15.08.2014Коментари (2)4227
© Plovdiv24.bg
Още тази събота, 16 август, Диема ще излъчи на живо дербито Лудогорец – ЦСКА
Нова Броудкастинг Груп придоби ексклузивните права за телевизионно и онлайн излъчване на мачовете от българското футболно първенство, турнира за Купата и мача за Суперкупата на България за сезони 2014-15 и 2015-16 г. Така каналите Нова, Диема и Нова Спорт ще предават по няколко мача във всеки кръг от шампионата в "А" група.

Първият мач, на който футболните фенове ще станат свидетели, е дербито Лудогорец - ЦСКА. Срещата ще се излъчи на живо тази събота, 16 август, от 20:00 ч. в ефира на Диема. На следващия ден /неделя, 17 август/ каналът ще покаже и двубоя Левски - Ботев директно от стадион "Георги Аспарухов", отново от 20.00 ч. Към най-оспорваните срещи в "А" футболна група от септември каналите на медийната група ще добавят и мачовете в турнира за Купата на България.

"За мен е чест и съм много щастлив, че Нова Броудкастинг Груп заслужи доверието да излъчва мачовете от българското футболно първенство и Купата на България за следващите два сезона. Ние ще работим активно и в партньорство с всички страни, за да привлечем интереса на още повече почитатели към българското първенство, което вярваме, че ще допринесе за развитие на българския футбол като цяло. С придобиване правата и на българския шампионат, вече може да предложим на футболните фенове в България изключително богато и разнообразно футболно съдържание - най-оспорваните двубои от елита на българския футбол, както и най-доброто от английския футбол", коментира Дидие Щосел, Главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

С тази стъпка портфолиото от спортове, които каналите на медийната група излъчват, става изключително богато - те ще покажат най-актуалните и дългоочаквани спортни събития от България и света - най-интересните и оспорвани срещи от родния шампионат, най-доброто от английския футбол (Висшата Лига, Купата на ФА, Купата на Лигата, Чемпиъншип), както и домакинските мачове на английския национален отбор. Съвсем скоро Нова ще излъчи и най-дългоочаквания боксов сблъсък - Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко. Почитателите на волейбола и баскетбола пък ще могат да проследят Световното първенство по баскетбол в Испания, както и Световното първенство по волейбол за мъже в Полша, където ще видим представянето на националите ни сред най-добрите на планетата.

Още по темата: общо новини по темата: 115
16.05.2015
14.05.2015
13.05.2015
09.05.2015
09.05.2015
07.05.2015
предишна страница [ 1/20 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Любимият отбор се гледа на живо. За останалите анонимници ми е тая,стига мачовете им да не са за сметка на английските такива.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: