ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (9)
Бургас измества Пловдив за Евро 2015
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:21 / 17.07.2014Коментари (14)6750
©
БФС обмисля варианти за промени в организацията на Евро 2015 за юноши до 17 г., на което България е домакин. Заявили сме за откриването и финала, а и още двубои от турнира, стадионите на "Ботев" и "Локомотив" в Пловдив. Двете арени трябваше да са готови до пролетта на 2015-а.

Но строежът на стадион "Христо Ботев" е замразен в момента и очевидно срокът за завършването му трудно ще бъде спазен. Планираната реконструкция на съоръжението в парка "Лаута" също не върви по план.

Така вариант №1 се явява стадион "Лазур" в Бургас, където да се играят основните мачове от европейското. На турнира се чака височайше присъствие от УЕФА, включително президентът на централата Мишел Платини.

Бургас изглежда най-логичен избор, тъй като другият основен град за първенството е Стара Загора със стадиона на "Берое".

Същевременно УЕФА чака от България видеоклип с презентацията ни за Евро 2020. БФС кандидатства за поне един мач от широкия формат на първенството.

Видеото ни ще се снима до края на лятото, но имаме проблем - за разлика от останалите кандидати, България не може да покаже дори строеж на новия стадион, който е в основата на заявката ни. Арената трябва да се издигне на мястото на стадион "Славия" и строителните работи се планира да почнат до края на 2014-а.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 8
30.03.2015
24.01.2015
05.08.2014
12.05.2014
21.11.2013
24.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Никой не ни взима нищо, сами сме си виновни за цялата ситуация:( Естествено, че като не са готови стадионите, първенството ще се премести на друго място. Няма кой да ни чака. Аз няколко пъти писах вече, че Общината трябва да спре да се моли на София да й отпуснат кирливите милиони, а да изтегли един заем за 40-50 милиона лева и веднага да довърши стадион Пловдив и многофункционалната зала. До 1 година и двете съоръжения може да бъдат готови и да започнат да носят пари на града! Може да се направи конкурс за името на двете съоръжения и оттам също всяка година да идват пари. Да не говорим, че при един правилен мениджмънт /за предпочитане от професионална чуждестранна фирма/ заемът много бързо ще се върне. Не знам какво чакаме и защо се надяваме на благоволението на шопите?? Те нямат сметка в Пловдив да има такива съоръжения, затова винаги са на контра. Трябва сами да ги довършим и да печелим от тях! Аз лично догодина ще гласувам за този, който гарантира, че ще довърши двата обекта.
+5
 
 
Здравейте Пловдивчани според мен отдавна го пиша в форума че трябва да илезнем на протест на центъра целия град за стадион Пловдив и да настояваме за довършване и лицензиране само там ни е спасението за да не се дразним ама то на Ботев или но Локото е стадиона за това напън за стадион Пловдив хем е голям и е на хубаво место да напънем общинарите а те да напънат шопите друго не ми идва на ум хайде бъдете живи и здрави
-1
 
 
Били им отнели, били ги мачкали?!?!? Не четете ли? Сроковете за модернизирането и построяването на стадионите няма да се спазят! Какво са виновни Бургас или БФС, че няма да се спазят сроковете, че обвинявате някой, че ви мачка или ви отнема нещо?
+3
 
 
ВЕЧНАТА НИ СЕЛСКА ОНЕПРАВДАНОСТ ОТ ВСЕКИГО,ВЕЧНИЯТ ПРОСЛОВУТ ПЛОВДИВСКИ ТАРИКАТЛЪК,ПРОСЛОВУТИЯТ ПЛОВДИВСКИ БАБАИТЛЪК БЕЗ ЧИФТЕ ПИЩОВИ,СЪЧЕТАНО С МИШКУВАНЕТО НА НАШИТЕ СЪСЕЛЯНИ НИ ПРАВИ СМЕШНИ И ВИНАГИ ИЗМЕСТЕНИ ЗА ГОЛЕМИ ДЕЛА,В Пловдив НИЩО НЕ СТАВА-РАЗБЕРЕТЕ ГО,ТРЯБВА ПРОМЯНА НА МАНТАЛИТЕТА ,А НЕ ПИЕНЕ ПО ГРАДИНИТЕ С КИТАРИ И БУЗУКИТА ,И УДРЯНЕ ПО ГЪРДИТЕ КОЛКО СМЕ ВЕЛИКИ,ИСТИНАТА БОЛИ НО Е ТАКАВА,ВЕЧНО ПРЕЦАКАНИ И САМОПРЕЦАКАНИ ДО БОЛКА -ТА ЧАК С МАЗОХИЗЪМ
+5
 
 
След волейбола, ще загубим и това, де**а ! ! !
+15
 
 
Айде да ние честито на всички пловдивчани, докато се псуваме и дърлим един друг по форумите поредно голямо първенство ни е отнето!
+23
 
 
Мисля, че момента, в който ще се обединим и загърбим различията наближава. Оставаме противници на терена, но извън него трябва да си помагаме като граждани на любимия ни град. Приятели, не може да оставим винаги да ни мачкат и да си правят каквото искат с пловдивските отбори, до кога? Трябва да се предприеме нещо, нещо което наистина да промени статуквото... СЕГА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Страхотен успех! Димитър Кузманов победи петкратен шампион от Големия шлем
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Ръководството на Левски проплака след дербито, иска наказания за ЦСКА-София
Пловдив получи знамето на Европейското първенство по гребане 2025 година
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: