ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Коко даде акциите на феновете, отборът май ще има нов наставник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:09 / 07.07.2014Коментари (95)14941
© Plovdiv24.bg
След проведената днес среща между феновете на Локомотив Пловдив и Константин Динев, която се състоя в София, се разбра, че на нея е решено досегашният собственик да прехвърли акциите на клуба на привържениците на "черно-белите". Те ще поемат управлението на клуба.

Самото технологично прехвърляне на акциите изисква време, което ще бъде нужно и за да предаде Константин Динев властта на новите собственици на акции. 

Очаква се новият старши треньор на отбора да бъде Неделчо Матушев, който преди години бе начело на Локомотив и при управлението на Коко Динев.


Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На помощ на НЕградските са дошли и малките им сестрички!!! Похвално. Глупаво племе сте вие драги жълти комплексари и приятелките ви незнайни. Хем водихте 10 г. уж война срещу Христола и пак забравихте какво е. Както Христолини ви описа "Нали ги знаеш, глупаците". Честито на всички ЛОКОМОТИВЦИ. Успех на момчетата, които поеха този огромен товар.
-1
 
 
Буферите какъв голям к*р си набиха сами си го набиха в г**а си го набиха много се изложихте в цяла България отборите си търсят спонсори благодетели и прочие вие изгонихте Коко сега да ви видя как ще издържате един отбор как ще плащате заплати как ще плащате глоби и всичко останало то тва да не е като да се уговаряте по форумите и да ходите да се биете или пък да крадете знамена :D Къде е трибуна бесика ба*ти глупаците сте чесно крадци на знамена :D
+4
 
 
хаха коко прехвърли акциите и няколко шматки като loko_foreever веднага си направиха акаунти, за да коментират .. марш в дивия. Локомотив е свободен!!
+3
 
 
На 21 юли пак ще духаш супата, ти и твоите жълти същества, папагал! Какво мислиш, че ще стане на 21-ви, прост боклук, Караибрахима е фалирал, запориран отвсякъде, без банка, без нищо, с дългове за най-малко стотици милиони левове за останалите му фирми, които новите собственици на кирливата му фалирала банка ще направят предсрочно изискуеми и ще го вкарат в несъстоятелност и банкрут - това ще стане на 21 юли и след 21 юли, жалък помияр!
+1
 
 
Локомотивци сега е време да покажем какво е да сме единни и да застанем мощтно зад клуба.Едни фенчета позволиха на техния отбор да се срине и да започне от регионалните и да бъде заличен .Продължавайте да вярвате в отбора и ще вървим напред.Нека не чакаме на моментните звезди на властта да ни съсипят и да ни докарат до фалит като в Металик.
+2
 
 
За всички инконгнито жълтури които тролват в наща тема искам да кажа да не се отчайват. По последни сведения е изпратен гълъб вестоносец до Голям Банго. Гълъбът е обучен за околосветски подземни и надземни доставки и гарантира доставката на изпратеното следно съобщение: ЗЪДУШАВАМ СЪ БАНГООО! КЪДЕ СИИИ? Затова не се огорчавайте и изчакайте да дойде вест в следващите 7-15 месеца и да ви даде толкова нужната утеха която търсите в наще теми. Междувременно хванете по една арматура и я извийте по начин по който няма да нарани някой от ваште играчи които са се засилили за дълга топка.
-1
 
 
потници, бъдете спокойни - ние няма да стъпим на Лаута. Ше си останете само вие - 50 потника и 2-3 прани гащи. Да видим от кои билети ще крадете. Скоро сами ще се изпокарате за плячката защото няма да я има. Че кой ще иска да гледа новия Черноморец /Бургас-София/.. че и билет да плаща...хаха
+1
 
 
Локомотив си има нови собственици. От тук нататък който е недоволен, да намери нов собственик който да изплати заемите, да построи трибуна и да гарантира издръжката на клуба. Не може само да се плюе без да се дава алтернатива. Очаквам предложения от наркомана и Джако най-вече. :) Кокича явно вече е извън играта, чакам предложения.
+1
 
 
От доста време не съм писал в този сайт, но по повод новината искам да кажа- Гордея се с тези фенове на Локомотив ПД които се бориха против черното тото номерца на Коко Динев. От друга страна, не мога да разбера как привидно интелигентни хора пищещи тук могат да защитават Коко под предлог, че "видите ли..всички отбори в А група са с мръсни пари и по-добре да гледаме циркаджийски нагласени мачове само и само да сме в А група". Локомотивци нека докажем, че ние не търпим някой да си храни чалга певачките и да яде и да пие като се гаври с името на Пловдивският черно-бял тим. Нека да поставим едно ново начало и да докажем, че Локомотив е марка в БГ футбола. На съгражданите от Бирената също им желая успех, щото колкото и да се плюем--Пловдив има нужда от 2 силни футболни отбора.
на 08.07.2014 г.
+2
 
 
джако, мако, отровни и наркомани.. време е да се връщате в Сандански, Локомотив е по-чист без вас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: