ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев иска 350 000 евро, за да освободи Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:53 / 30.05.2014Коментари (81)12016
© Plovdiv24.bg
Настоящият собственик на Локомотив (Пд) Константин Динев е готов да се раздели с акциите на клуба срещу 350 000 евро, твърди "7 дни спорт".

В началото на миналата седмица хазартният бос обяви, че е склонен да продаде мажоритарния дял, ако се намери човек, който да поеме финансирането на "смърфовете".

Привържениците на отбора влязоха във война с Динев през последните месеци, като заявиха категорично, че не желаят той да продължи да издържа клуба. Дори ултрасите подканиха Динев да обяви официално при какви условия ще приеме да се раздели с акциите на клуба, които преди време прехвърли на името на шофьора си Светослав Мушанов. Те му напомниха, че неколкократно е изразявал готовност за доброто на Локо (Пд) да го предостави безплатно на феновете.

До момента Динев не е предявявал официално финансовите си претенции към бъдещия нов финансов благодетел. Сумата, която той иска е 350 000 евро. Парите не са кой знае колко много, но на плещите на новия бос ще легнат и задълженията на клуба, които в момента се изясняват окончателно.

По непотвърдена информация на "Лаута" тече и одит именно в тази връзка. Според "7 дни спорт" задълженията надхвърлят 5 млн. лв.

Както е известно, руският енергиен гигант "Роснефт" чрез своя дъщерна фирма или българското си представителство се оформи като главния кандидат-купувач на Локо (Пд). Според запознати готовност да финансира пловдивския клуб има още една фирма, която е от строителния бранш.

Още по темата: общо новини по темата: 6
06.10.2015
20.02.2015
26.01.2015
09.12.2014
30.05.2014
29.05.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 31.05.2014 г.
+3
 
 
Коко няма да отстъпи от тия 350 000. Той добре си е направил сметката, че точно толкова ще му стигнат да купи една къщичка за поредната си любовница. Къде го търсите вие Коко на къс пас? Няма да стане-:)
+3
 
 
ами ако за теб да се молят на Борисов и да чакат новия Магарешки значи, че нещата вървят на добре...значи вървят супер....но към разпад...
-1
 
 
На плондера подлогите нещо много са се разпърдяли в тази тема...гледам тука приказки за силен Локомотив, дискусии, истински фенове, проценти...лъхат ми на отчаяние. Това е добър знак че нещата вървят на хубаво. Аре в г*за продажници!
+3
 
 
С тия пари бачо Кико само черпните на продажните потници не може да си върне :)
+4
 
 
ами сто не се съберете вие, идете на Лаута всички против Коко и се снимайте да ви видим колко милиона сте. Стото на дербито ви видяхме колко човека го прекратихте и как целия стадион ви усвирка....
0
 
 
Абе хора съжалете това ПРАСЕ , моля ви ! Идва новия сезон . Идват приятелски и официални мачове , нека човека да изкара някой лев ! Как да храни дебелия си г*з ? Как да храни фолка ? Как да храни наркоман , олигофрен и прочие ? Съжалете го и го оставете поне още един сезон на Лаута !
+1
 
 
Стига глупости-5 човека срещу цска, 8 във Варна,5 в Ловеч, 0 в Разград. 99 процента от локомотивци са ПРОТИВ шопара . ЗАМИСЛЕТЕ се ??? Хипопотамът е в миналото, проумейте го.
+1
 
 
Stennet , Stennet ти и компания наистина сте едни нагли и заядливи ... незнам как да ви назова. Вие наистина не заслужавате да ви се обръща внимание . Спор и дискусия с вас не може да се води . Наистина голяма ирония , тези , които се надпреварват в коментарите си да показват малоумието и тъпоумието си , наричат другите "малоумни и тъпоумни". Боже , прибери си вересиите си.
+1
 
 
Потници, кога почват Камбура и Златински? Къде е новия?
-2
 
 
Коковисти, хипопотам-свинята заяви дпс е моята партия, свинята-плондер продава мачове, плондер-шкембето продава всеки играч, който му поискат, шкембе-чорба(р)-та изгони легендата ни Камбуров,чорба(р)та-хипопотам бе заклеймен и от Христо Бонев. С какво право обиждате 99 процента от феновете на ЛОКОМОТИВ??? Връщане назад няма, колкото по-скоро го разберете, толкова по- скоро ще можете да се присъедините към нас, обидите са безсмислени.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: