ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите на спешна среща с Цветан Василев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 27.03.2014Коментари (32)8442
© Plovdiv24.bg
Днес се проведе среща между представители на Сдружението, Клуба на привържениците на Ботев Пловдив и членовете на Bultras с г-н Цветан Василев

Подробности за нея ще бъдат обявени малко по-късно през деня.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 28.03.2014 г.
+3
 
 
Много чести срещи, очаква се скоро още една. Нещо...много любовно звучат тия срещи..че и конспиративно. Кой знаеше за тази среща вчера, защо не се обявява в сайта на клуба предварително? Не че ще стъпя на такава среща, но има хора които биха отишли и да изкажат мнение. А то сега - среща с "бултрасите"? Само с тях, а защо не и с други привърженици? Нали си имаме представа кои влизат в т.нар. бултлраси? Дали пък някои други хора няма да са по-откровени и точни в изказванията си и мненията? Това също важи и за "шефовете" на отделните групи бултраси? Не става ли така прекалено много топла връзката между ръководство и фенове? Имаме опита за едни много топли връзки между някои фенове и едно бившо ръководство..та видяхме до къде стигнахме. Дали пък това не е начина на укротяване на фенската маса? Много въпроси станаха, но скоро ще има отговори на тях. Всичко ще стане ясно след жребия за купата и евентуалното ни придвижване към финала, играта и класирането в първенството. Това което ще се случи ще е отговорът - с нас ли е собственика или сме в схемите на т.нар. български футбол. Мърльо и Кривия може да се окажат изкупителните жертви в името на едно наредено първенство. Но може кауна да е оставен да прави каквото може, като гледам г-н Василев какъв алтруист е във футбола. Въпреки, че нещата прозират вече - аз залагам на първото. Или - по-скоро така ми се иска. Ще поживеем - ще видим.
+1
 
 
Интересно е, кои са поканените "фенове"? Вероятно всички са на заплата при Цветан Василев, както Челсито беше при Христолов! Превръщаме се в поредната платена агитка!
+9
 
 
Глас народен глас божи.Футбола е за зрителите.Нямат интерес да гледат предрешени двубои.Жертваш пешка за да спечелиш играта.Мъри е пешката.Цветан Василев дойде в клуба защото беше без задължения,стадиона е в центъра,а привържениците на Ботев огромен капитал.Ако нещата не се получават спрямо плана се искат крути мерки.А в момента са наложителни.Искаме открита,сърцата игра и ако някой не може да я осигури си отива.И това е мнението на бултрасите и на собственика.Мъри,отивай и прави план 2020 в Левски.Правилният,Кривият и Незнайният не са олицтворение на това което искаме.Не изстрадахме историята си за да гледаме нещо подобно край сухата река ,на националният стадион и в Коматево срещу посредствени отбори.
+15
 
 
Колко много безработни фенове на локомотив 19? 6 има.Следят с интерес Ботев , а не виждат какво се случва в собствения им разграден двор.Жалка картинка са, дори не си струва човек да ги коментира.
+12
 
 
ЕЙ ЦИГАНИ ВМИРИСАНИ, НЕ ПИШЕТЕ ЗА ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ А СИ ГЛЕДАЙТЕ ЖАЛКИЯТ КАТУН, ЗАЩОТО ГОВЕДАТА КАТО ВИ РАЗПОРЯТ ЩЕ СЕ СКРИЕТЕ КАТО МИШКИ! АЙДЕ ПРИ ХОДЖАТА СМЕШНИ МАНГОВЦИ!
+11
 
 
Защо не си гледате вашия отбор? Омразата ви към Ботев Пловдив е по-голяма от любовта ви към Локомотив. :)
на 27.03.2014 г.
+8
 
 
Първо трябва да се извинят за глобите които докарват всеки мач на собственика от глупавото си държание с хвърлени предмети бомби и димки и чак тогава да искат нещо което едва ли ще стане защото мисля че това е отмъщението на банкера за безотговорното държание на част от публиката.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 27.03.2014 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 27.03.2014 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте как Ботев я прегърна! Огромна "жълто-черна" радост, фенове нахлуха на терена
Зингаревич: Керкез остава със сигурност! Надявам се да печелим още трофеи!
Душан Керкез: Страдахме, но знаехме, че ще дойде нашият момент
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: