ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (24)
Мартин Камбуров: Пловдивското дерби е по-голямо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 14.03.2014Коментари (29)6324
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров сподели очакванията си от предстоящото дерби с Ботев, което за първи път ще се проведе в София. Камбуров си припомни и какво е чувството да спечелиш срещу градския съперник и направи паралел между Ботев - Локо и Левски - ЦСКА - двете най-големи дербита на България по отношение на зрителския интерес.

"Според мен пловдивското дерби е по-голямо като отражение върху феновете. Месеци наред след края му се говори за него, докато столичното се забравя за два дни. В Пловдив, след като си победил в дербито, се разхождаш като император по улиците, феновете те спират и те поздравяват. Е, след последните два мача не беше точно така, но съм имал и доста такива спомени през годините", казва Камбуров пред "Меридиан Мач". 

Камбуров разкритикува и новият формат на първенството, който започна вече.

"Не разбирам за какво играят във втората седмица, а пък за първата през седмица ще има вечно дерби, пловдивско дерби. Така се губи от тръпката на очакването. Може би вариантът с 16 отбора беше по-добър, но от друга страна няма смисъл от присъствието на отбор като Нефтохимик в сегашното му състояние", разсъждава Камбуров.

Той отдава думите на боса на Славия Венци Стефанов, че Локо е селски отбор със селски треньор на състоянието на афект, в което се е намирал след мача между двата тима.

Още по темата: общо новини по темата: 48
19.03.2014
18.03.2014
18.03.2014
18.03.2014
18.03.2014
17.03.2014
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
БЕЗ КОМЕНТАР ГОЛМАЙСТОРЕ ! ВРЕМЕ ДА ИЗЛЕЗНЕТЕ КАТО МЬЖЕ ТОВА ИСКАМЕ !! ДАЙТЕ БИТКА ДО КРАЙ КАКВОТО СТАНЕ !! НИЕ СМЕ ЛОКО Пловдив
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.03.2014 г.
+3
 
 
Обаче, ЦСКА си е ЦСКА, викаш...
-3
 
 
Марто,зашии два парцала на отбора на мюфтийството!
-4
 
 
Марто вкарай им два гола на тия сурикати ние няма какво да губим в този мач напротив само може да спечелим .Пловдив е черно бял
+2
 
 
Дребните анимационни герои гледат на ръка,кафе,броят звездите.Щял да бие Ботев.Както Славия пазезйки се за Добруджа.Джуджета мегаломани,колоуни недоклатени.Ще биете три центъра.А уж сте тотоиграчи.За кого залагате мюсюлмани талибани.За какво те върнаха в шльокото заедно с електтичката.метачката и слугинята.Кучки на Тоточалгаря.
-4
 
 
Мартин е истинска голова ма6ина дано това и Ботев да го разберат в неделя
-4
 
 
Черно-белият локомотив мощно и могъщо изръмжа. Хромираните тръби на машината вибрираха, загатвайки страшната сила на двигателя. Машинистът Мартин Камбуров се качи в кабината и локомотивът бавно потегли, като постепенно набираше скорост. Ято подплашени до смърт канарчета се разлетя панически. Със 150км/ч. бързият и мощен пловдивски ЛОКОМОТИВ летеше по линията. По нивята и кърищата отрудени селяци гледаха и не вярваха на очите си. Толкова мощ, толкова блясък , такава красота не бяха виждали. Някои си закриваха очите с длани да не ослепеят от силния блясък, други сваляха жълтите си потни ризи и махаха с тях към локомотива. От прозореца на кабината им помаха и гордият машинист Мартин Камбуров. "Боже, какво чудо имало, Боже....!" - цъкаха с език и си казваха жълтите селяндури. Мощната машина отмина и продължи пътя си напред! Само две проскубани канарчета, сгушени от страх в една копа сено, все още трепереха и се криеха
+10
 
 
На българина угода няма.До миналия сезон,всички ревяха,колко малко мачове има,колко са дълги паузите между полусезоните.Как е безсмислено да има боксови круши,каквито в момента са Пирин/ГД/,Любимец и Нафтата. Всички искаха,намаляване на отборите,повече мачове и по -малко паузи. Е,стана това,което всички искаха.Сега пък,това не им харесва и искат старото.И не е само Камбуров,забелязвам,че много фенове,играчи и ръководители са се размрънкали срещу новата схема.Каквото и да се направи все ще са недоволни.И не само във футбола.Във всички сфери,хората искат дадени промени и като станат-"ама защо стана така,не ни харесва".
+10
 
 
Ще тръгнете за София като аслани и ще се върнете в Пловдив като НАСРАНИ! Това сте вие цигани такива!
+11
 
 
Марто, това в казиното ли го измисли :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Вики Радева с бронзов медал в Австрия, заминава за Гърция за Евро 2024
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: