ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев недоволен от играчите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:11 / 19.03.2014Коментари (44)9011
© Plovdiv24.bg
Собственикът на "черно-белите" от три дни не вдига телефона си на никого от клуба
Президентът на Локомотив (Пд) Константин Динев от три дни не вдига телефона си на никого от клуба, съобщава "7 дни спорт". Той е бесен от поражението от Ботев (Пд), веднага след което се прибра в Сандански. От тогава Динев не се е чувал с никого от "Лаута". 

Собственикът на Локомотив очаквал отборът да вземе минимум точка от двубоя с Ботев и така да съхрани шансовете си за европейските турнири. Освен това като ръководител на "черно-белите" Динев няма победа над Ботев и вярвал, че точно сега Локомотив можел да се възползва от кризата в тима на Станимир Стоилов

Мартин Камбуров и компания почти го бяха направили на "Васил Левски", но отпускане в последните минути и глупост на Йордан Господинов лишиха отбора поне от точка.
Още по темата: общо новини по темата: 48
18.03.2014
18.03.2014
18.03.2014
18.03.2014
17.03.2014
17.03.2014
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коко. Голяма вина за сегашното положение на Локомотив тежи и на твоята севест. За какво ти бяха тези 2 лагера в Испания? Есента, отборът се представяше много добре и радваше публиката ни. След тази серия от унизителни загуби с голям резултат на испанска земя нещо се пречупи в момчетата и започнаха да играят без желание и мотивация. И това продължава и до сега. Другата голяма причина за слабата им форма е забавянето на заплатите и премиите им. Какво значи да не са си получили заработеното от м.Февруари до сега? Та ние сме в края на Март! Ти как щеше да се чувстваш, ако работеше някъде и твоят чорбаджия не ти плащаше? Та тези хора имат семейства и трябва да се грижат за тях. За какво си се захванал със футбола, ако нямаш необходимите средства? За ония курви от "Пайнър" пари имаш нали, но за Локомотив, не! Аз до сега бях един от малкото, които те защитаваха по форумите, но сега виждам, че момчетата от фракциите са имали право да негодуват срещу теб. Ти не ставаш за футболен президент.По добре е да се отдадеш изцяло на "фолк-звездите" отколкото да мъчиш десетки хиляди хора с твоето ръководене на клуба ни. Локомотив винаги ще намери спонсор, дори и ако трябва да започнем от "В" групите.
+3
 
 
Какво не е виждал Коко през цялото си управление на Локо.
0
 
 
Нищо фатално не се е случило! Загубихме мача, вярно, че мачът с Ботев е повече от мач, но по-спокойно.. нищо фатално не се е случило.. Онзи ден късметът ни обърна гръб, следващият мач пък може по подобен начин да ни се усмихне късмета, това е футбола :) ясно беше още след приключването на редовния сезон, че ще си разпределяме 4-7 място... още тогава си беше голямо изоставането от 3-тия ЦСКА. Първенството на този етап ни е план"Б" .. Сега спокойно трябва да си изиграем мача с Добруджа и след това да се хвърлим докрай за Купата на България, без значение кой е следващият ни съперник. Нищо фатално не виждам да се е случило. САМО ЛОКО!!!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 19.03.2014 г.
+15
 
 
Защо бе Коко се сърдиш на играчите? Цялата подготовка това тенираха - да пускат по 2 или 3 гола за 5 минути. Това и играят сега, какво са виновни момчетата? ТИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИШ!!!!!
-4
 
 
Не,че нещо ама едно време ,като ни взе и ни спаси да не изпаднем му пееха името тъпите фенове ся тото,мото кой да дава пари в тия трудни времена за бг футбола,само разбирачи трябвало да се маха еди кво си ,айде вадете пари и издържайте клуба като толкова знаете ?!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.03.2014 г.
+5
 
 
Паднете ли още веднъж - закривам бардака. е*ал съм ви майката циганска! К.Динев.
+3
 
 
Като е толкова бесен да вземе да им плати,гладна мечка хоро не играе
на 19.03.2014 г.
+5
 
 
Коко, като си толква 'бесен' купи финала за купата... ама тоя път да е в наша полза може би????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: