ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (23) | Вчера (24)
Пловдивското дерби на Националния стадион?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:01 / 11.03.2014Коментари (65)17644
©
Националния стадион е на път да приеме Битката за Пловдив, разбра Plovdiv24.bg. Това решение не е окончателно, тъй като в рамките на няколко дена на стадион "Васил Левски" ще трябва да се изиграят три мача. 

Първият е в четвъртък, когато Лудогорец приема Валенсия. Вечното дерби между Левски и ЦСКА също ще се играе в центъра на София в събота. Пловдивското дерби е в неделя и сега от Ботев очакват позицията на Националния стадион дали ще им разреши да приемат градския си съперник на него. От клуба са се спрели на стадион "Васил Левски", тъй като стадионът, който ще приеме това дерби трябва да има лиценз за рискови мачове. 

От Ботев имат 24 часа да реагират и да предложат два стадиона, а СТК ще разгледа случая най-рано утре.
Още по темата: общо новини по темата: 48
19.03.2014
18.03.2014
18.03.2014
18.03.2014
18.03.2014
17.03.2014
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Идеята за националния стадион не е добра.... Много хора няма да тръгнат заради "възможни екцесии", заради пътя (като време и пари) или просто от мързел (ще си го гледат по телевизията)... ще идем 2-3 хил. от Ботев и 1-2 хил. от Локо... т.е. 4-5 хиляди максимум... ще изглежда смешно на този стадион... предпочитам на "закрити врати" (ако това въобще е опция).. Коментара ми е реалистичен, а не е с цел да се заяждам....
+2
 
 
Що пък трябва да се бием, не може ли просто да гледаме мача в шопия
+2
 
 
Сигурен съм,че това дерби ще се играе на празни трибуни в Коматево,просто няма време и ще излезнат с декларация"С цел сигурността на зрителите по пътищата или на друг стадион",или нещо от сорта.Мисията е изпълнена!Този човек(според слухове)е правил толкова бели на отбора и никога не си ги е признавал,но точно сега излезе и си призна?!Естествено,че такива деяния не бива да се толерират,но целта беше да не се допускат много зрители на базата.Наши и ваши няма кой да ги спре да си подкрепят отбора,вместо 3000 и 300 наши щяхме да сме поне 6-7000,това щеше да е пагубно и за двете страни!Вижте как наш Генов си го каза още преди да се разбере за наказанието,все едно някой го е питал точно това,някой от форума дори беше казал,че бутилката го е ударила по крака,а той се е хванал за главата?!Цяла България настръхна от събитията на Джумаята и точно от това се страхуват!Ето за това дербито ще е без публика!
+4
 
 
Така е, като си нямаме депутатски фен-клуб на пловдивски отбор...Само ЛОКО
-3
 
 
Дано,на този голям терен мангалите няма да могат да закарат(центрират) топката до вратата
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+8
 
 
НЕКА ДА ОТГОВОРЯ НА "ЛОКО ДО СМЪРТ" И "БЕСТ".ИГРАТА,КОЯТО СЕ ИГРАЕ СЕ КАЗВА-РЕЙТИНГ!УТРЕ БНТ В 20.00часа ЩЕ ТРЪШНЕ ВСИЧКИ "МАСТИТИ" ТЕЛЕВИЗИИ В ЗЕМЯТА!РЕКЛАМНОТО ВРЕМЕ ПРЕДИ МАЧА 30мин.,ПО ВРЕМЕ НА ПОЧИВКАТА ЩЕ УВЕЛИЧИ ЦЕНАТА МУ С 50%!ФЕНОВЕ ОТ ЦЯЛА България,КОИТО ЩЕ ПЪТУВАТ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ ЩЕ ТЪРСЯТ МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ,КОЕТО ЩЕ СТРУВА ПАРИ,ЩЕ ПРИСТИГНАТ ПО-РАНО,КОЕТО ОЗНАЧАВА,ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ХАПНАТ НЕЩО,ВОДИЧКА,БИРИЧКА ЕВЕНТУАЛНО И НАПЪЛВАНЕ НА РЕЗЕРВОАР ЗА ОБРАТНО ПРИДВИЖДАНЕ,МОЖЕ ХОТЕЛЧЕ ДА СИ НАЕМАТ НЯКОИ...И ТАКА ВСЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ!ЩЕ НАПРАВИМ софия МАЛКО ПО-БОГАТА!ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН АКО ПЪТУВАТЕ С ЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ ДО НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН:НЕ ТЪРСЕТЕ МЕСТА БЛИЗО,ЩЕ ВИ ОТРЕЖАТ ГЛАВИТЕ,ПАРКИРАЙТЕ НА ПОЗВОЛЕНИ МЕСТА,ЗА ДА НЕ ВИ РЕПАТРИРАТ ИЛИ ЗАКЛЮЧАТ-УЖАСНО Е ПОВЯРВАЙТЕ МИ!АЗ ЛИЧНО ЩЕ ОСТАНА В СОФИЯ ОЩЕ ДНЕС ВЕРОЯТНО В "ЕКСПО".ТЪРСЕТЕ МЕСТА ОКОЛО "УНИВЕРСИАДА" В КАРЕТО бул."СИТНЯКОВО"-бул."ШИПЧЕНСКИ ПРОХОД"!ЩЕ ПОХОДИТЕ МАЛКО ПЕШ,АМА ВРЕМЕТО ЩЕ Е ГОТИНО!АПЕЛИРАМ ПАК НЕКА НЕ ПРАВИМ ЕКСЦЕСИИ,НЕКА ПО-ДОБРИЯТ ПОБЕДИ,НЕКА СЕ НАСЛАДИМ НА 90-те мин.!АРЕ МАЙНА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ТРЪГВАМЕ ЛЕКО-ПОЛЕКО!
+5
 
 
Така и така мача е във София да вземем да направим едно обединено парти всички фенове и двете агитки пред БФС да се почустваме като във гръцка таверна мисля,че голям купон ще стане ,че да поканим и Перушан ако има гащи да заповяда.
+1
 
 
102 ГОДИНИ БОТЕВ Пловдив! 102 ГОДИНИ КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА! 102 ГОДИНИ СИМВОЛ НА Пловдив! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БОТЕВИСТИ!
на 11.03.2014 г.
+3
 
 
Няма да стане с мълчане както казва колегата под мен .Ще си пеем песните в подкрепа на отборите и в това няма нищо лошо. Ако ще като отидем в София да ни кажат че сме се объркали и трябва да пътуваме до Бургас пак ще си пътуваме и какво като сме заедно по пътищата? Днес като пътувах в града с колата нима в другите коли нее имало локомотивци? Аз нямам проблем с буферите и те няма защо да се плашат от мен-мач като мач.Аз гледам Ботев и не е важно с кой играе винаги съм с една нагласа (стига да не са намесени рогачи ;) )
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Най-добрият български съдия свири решаващ мач на Спартак
Готови сме за Световното в Пловдив! Зарибиха Гребния канал с 670 кг шаран
През 2020: Драганов свири полуфинала между ЦСКА-София и Ботев! Варненецът носи късмет на "червените", отново ли ще е така?
ПФК Берое: Треньорът Ачиари и футболистът Алгара не са си раздавали шамари, юмруци и ритници
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: