ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цв. Василев: Обещавам в най-скоро време Ботев да стане най-добрия отбор в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:59 / 19.12.2013Коментари (173)24601
"Обещавам в най-скоро време Ботев да стане най-добрия отбор в България", заяви собственикът на "канарчетата" Цветан Василев на коледното тържество на тима, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Когато поех тежкия кръст да стана съпричастен към бъдещето и успехите на Ботев. Аз взех това решение единствено на тази любов, която видях към вас на този велик клуб. Сега мога да кажа, че не съжалявам за нищо, което направих за Вас", каза още Василев. 

"Независимо, че все още не виждам това, което бих искал да видя. Вярвам, че с търпение и упоритост ще постигнем това в което се стремим. Ние не искаме отбор, който да е еднодневка. Искаме тим, който да наследи великите традиции в този град и клуб. Вярвам, че това ще се случи в най-скоро време. Трябва да бъдем търпеливи и толерантни", завърши Цветан Василев.

С това изявление Василев спря всякакви информации, че в клубът ще има рокади. Така старши-треньорът Станимир Стоилов и спортно-технически директор Александър Александров запазват позициите си в Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 4
19.12.2013
19.12.2013
19.12.2013
19.12.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
докато гоюедата са ю ботею не ме интересува отбора
+6
 
 
Всички мангали и каруцари и черно - бели клошари вън от темата за БОТЕВ ! Марш обратно към кофите за боклук ! Преди да кажете каквото и да е за Ботев си измийте зъбите и си сменете бельото , защото отдалеч чувствам лошия ви дъх ! Махнете си мръсните ръце от БОТЕВ нещастни черно - бели свински и злобни золумовски АМЕБИ !!!!
+3
 
 
Ние ще бъдем #1 , защото Цветан Василев е #1 !!!! Ботев не се коментира !Ботев се подкрепя !Само Ботев-отбора на Пловдив ! Господарите на Пловдив - жълто - черните канари ! Ботевист - това звучи гордо !!!
+5
 
 
Тук съм не си мислете, че ме няма. Бях на прасе до сега. Винаги ще съм тук!
+2
 
 
Ходжа Бареков защо го няма на тържеството да изпее "Дънките ти цепвам!"?
+3
 
 
От цялата работа има доволни BULTRA$-и... ...с коледна премия за СТЮАРДстване
+2
 
 
Как им се иска на всички буфери да имат такъв собственик като Цв Василев.Затова е и голямата им злоба,защото усещат че с всеки изминат ден под неговото управление разликата между тях и нас става години.Днес минах край стадиона,отбих се,това което видях ме накара да си мисля че никак не е важно седмото ни място,никак не е важно че някакъв отбор от гората до ВСИ е пред нас,ВАЖНОТО е че там на стадиона усетих как се полагат основите на нещо грандиозно.Нещо което никой в България няма.Момчета и момичета, КАНАРИ ,в момента имаме собственик мечта,нека осигурим спокойствие за да завърши проекта БОТЕВ.Успехите ще дойдат бъдете сигурни,Цв Василев го обеща,а досега всичко което е обещал го е свършил.Весела коледа,и нека бъдем разумни.Ботев над всичко,и нека всички сме единни.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 20.12.2013 г.
-2
 
 
Г-н Пенев снощи е преял с кИфтаци,май , направи ви на г*з, нещастни жълти лизачи. Жълтура от село можеш да изкараш , но селото от жълтура -НИВГЪЖ !!! След като ви качваха на куедовия, сега ще яхате пеневия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: