ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александров: Не ме задоволява игра за 30 минути
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:10 / 12.12.2013Коментари (47)5557
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Александър Александров не остана доволен от играта на "канарчетата" при нулевото равенство срещу Берое.

"Не мога да кажа на какво го отдавам проспиването, мисля,че добре стояха физически, за съжаление не можахме да отбележим гол. Наистина имахме 3 стопроцентови положения, но в последните 30 минути. Мен лично не ме задоволява игра за 30 минути", заяви Александров.

"Отиваме и играем за победа във Варна, както играхме и днес, но не успяхме да спечелим и продължаваме да работим", каза още Кривия.

Още по темата: общо новини по темата: 15
13.12.2013
13.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 15.12.2013 г.
0
 
 
Този бардак е неприемлив за истинските ботевисти. Незабавно освобождаване на Кривия от Ботев и закриване на поста СТД ! Мъри да си довърши сезона , и ако не изпълни поставената задача - класиране за ЕКТ , и той - ВЪН ! Бобан също вън. Няма играч по-голям от клуба. Бобан не е легенда и не може да си позволява подобно поведение , колкото и добър защитник да е ! Чистка през зимата на Сърмов , Домовчийски и Педро. Поне три качествени попълнения ! И временно делата на КЛУБА да се поемат на "ръчно управление" от Цветан Василев , който да въведе ред под себе си !
-1
 
 
Отбора играе добре, призовавам феновете към търпение! Който не става за Ботев ще го изгоним, говорил съм с треньора, през зимната пауза ще доведе стойностни юноши от Левски!
+1
 
 
"мисля,че добре стояха физически" Саше колко пъти бероици надбягаха крилата ни?!? и на само тях. Ти въобще гледа ли мача?
+2
 
 
Тези тримата с Черно Море да им е последен мач и да си ходят! Изпуснаха Тошето, а сега на път е да си Тръгне и Адам, най стабилния вратар в България! Крив, Левски имат нужда от вас, моля Ви отидете да им помагате.
+1
 
 
САШО,НЯМАШ СИ ИДЕЯ КОЛКО МНОГО ОБИДИХТЕ ПУБЛИКАТА НИ.С тази безлична игра ,с липсата на желание да надделееш над противника,с бездушието което показвате, нищо добро не ни чака.Пред нас има отбор чието най голямо достойнство им е огромното желание за игра,но ,се оказва достатъчно.Е това липсва на вас.
+1
 
 
Ало Криви миналата година подля вода на Ферарио заради мърльо но цяла година играете със играчите докарани от Феро и съм сигурен,че ако беше останал сега щяхме да сме много по стойностен отбор.
0
 
 
Ой тя милата мастия крива.Ами задоволи се сама ма Сашке.Не те бива крив ама хич.Неможеш да надскочиш себе си не се надъхвай със стойки не става иска се съвсем малко и акъл ама откъде при теб??? Не съм уверен ,че и родната Маричка ще те вземе.Виж Долно-Горно Воден ,но не съм убеден
0
 
 
Отдай го на кривия терен или недобре изораната целина, а може би и на вятърът,който духаше от долу на горе. Като плюеш наплют ходиш.
+8
 
 
Феро го изгонихте глупако,а Правилния има по лоши резултати и си стои!Вън ГОВЕДА долни!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: