ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарите" тренират на снега в Коматево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:15 / 10.12.2013Коментари (47)9250
©
Футболистите на Ботев не се стреснаха от зимните условия, обхванали Пловдив във вторник и проведоха поредното си занимание на базата в Коматево, съобщиха от клуба. Заради лошото време играчите получиха право на избор - да тренират във фитнеса или под снежната виелица навън.

Напук на студеното и ветровито време по-голямата част от "жълто-черния" тим излезе на терена, където играчите спретнаха мачле на покритото със сняг изкуствено игрище. След 40-50 изпълнени с емоция и атрактивни изпълнения минути, футболистите се прибраха във възстановителния център на базата.

В сряда следобед Ботев ще проведе последната си тренировка преди двубоя срещу Берое. Срещата от 22-ия кръг на "А" група е от 14:00 часа в четвъртък. Тя ще бъде последното домакинство на стадион "Христо Ботев" преди неговата реконструкция. От вторник билетите за мача са в продажба.

Още по темата: общо новини по темата: 15
13.12.2013
13.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
...Влизам си аз в Plovdiv24 за да прегледам някоя нова статия и хоп изненада !!! Статии две ,една за Ботев и една за Локо ... поглеждам към коментарите и какво да видя ! ...46 коментара в темата за Ботев и 11 в темата за Локо ! Отварям естествено темата за Ботев ,защото другите не ме вълнуват и хоп пак изненада ...ми то тук ,пак пълно с роми бе !!!...Стига вече бе ,не ви ли писна да се ровите,където не ви е работа ...влезте си в темата ,обсъдете си проблемите -имате ги в изобилие ,не се занимавайте с неща ,който не разбирате ,който са ви чужди! Спрете вече с простотията за два дена се изтъркахте ,колкото не сте и за 10 години ...лично на мен вече ми писна да обикалям по коментарите за да прочета мнение на човек с моите интереси...
-4
 
 
Айде насело там терена е супер само 10см сняг и трева до колени.Цървули как я ритате тая топка в калта.Мъдю и Кривондулестия не можаха ли да измислят веднъж нещо смислено но с тези говежди мозъци толкова.Какво има кривия с вас та толкова сте го залюбили това говедо.
+4
 
 
Много бежанци в темата на Ботев Пловдив, много ги яд сирийците от Столюпиново, че имаме съкровище в Коматево, чак ги избива на лудост. Направо густо ми правят как се пенят. Умирайте от яд и злоба мангали миризливи, така трябва.
+11
 
 
Точно циганите ли ще ми говоряят за терени бе... Срам сте за Пловдив, счупени муцунки.
+8
 
 
много е удобно на шебеците от лаута да се занимават с неща свързани с Ботев и да се правят ,че не виждат проблемите си . и точно тук сашо е прав - селски манталитет да гледаш канчето на другия и да завиждаш . а зума реве та се къса ,че чак се примоли да му направил Цв. Василев терен . тогава коко за чий им е на лаута , освен осеменяване . боли ма фара дали сме обърнали знаме или тапет като знам ,че наакахте терена от страх и се съгласихте да няма футбол само и само да не паднете . а плондера се изцепи ,че на хубав терен щели да бият , а предния ден позволи да наводнят терена .идиотия .
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+15
 
 
Дори и с 5 санта сняг настилката е била по- добре от нивата зад ВСИ-то...
на 10.12.2013 г.
+2
 
 
Точно така тренирайте здраво при зимни условия! Оправдяния не се приемат зима е.Шофьорите,почистващите фирми,хората по постоянната поддръжка и изобщо всички чиято работа е на открито какво да кажат? Смачкайте Берое в последния мач на колежа и то така че да забравят последните си победи срещу нас,които наистина трябва да са последни. И накрая-локо не са селски отбор но берое твърдо са такива.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 10.12.2013 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+20
 
 
нещо не ги разбирам буферите,това е изкуствния терен за какво отопление говорят???и нещо лошо ли има да тренираш на сняг,е*ати мангалите ненужни
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: