ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (19)
Пускат билетите за Битката за Пловдив в сряда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:49 / 03.12.2013Коментари (76)11299
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локо и Ботев събират пари за малката Вики
Билетите за дербито на Пловдив между Локомотив и Ботев ще бъдат пуснати на 4 декември, сряда, във фен магазина на "черно-белите".

Цените на ценните хартийки са обичайните, 10 лева за централната трибуна и 7 лева за Трибуна Спортклуб. Пенсионерите влизат срещу билет от 3 лева, пише фен-сайтът на "смърфовете".

От фен клуба на отбора призовават всички желаещи да закупят билет да носят в себе си членска карта на дадена групировка или на фен клуба, тъй като билетите се продават при засилен контрол.

В същото време от клуба съобщиха, че пропуските за сектора за гости са със специална защита и ще бъдат проверявани на 3 места при влизането на стадиона.

В неделя, на всички входове на стадион "Локомотив" в парк "Лаута" ще има кутии за дарения за малката Вики, която има тумор в мозъка. Нека всеки, който може да пусне пари, да го направи и да помогне за спасението на този човешки живот.

Още по темата: общо новини по темата: 35
10.12.2013
10.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
08.12.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Потниците се развихриха и ще сътворят най голямата глупост от 10000 х. стадион половината ще е празен още повече,че за неделя времето го дават да е много лошо.
+4
 
 
Нека стадиона да е празен,нека ни се смеят жълтите,абсолютно заслужено си е!!! Някви измислени "фенове" да решават кой ще си купи билет и кой няма.Нека има билети за 15 годишните "хулигани" от т.нар. фракци заради които редовно гледаме мачовете по телевизията.Успех на Локо Пловдив и днес,и в неделя!
+4
 
 
мощно в дивия от локо съм и смело заявявам че няма да сме малко не присъстващите на мача просто се подигравате с нас, какво ако дойда с баща ми песнички ли ще ви пее ? лекета зора ви е само водката и да сте в джаза па после и едно приклякане ако си организирате с жълтите супер ще ви е, се тая за футбола ви е отивайте да се биете по поляните да не страдаме феновете на локо и ботев - нормални цивилизовани хора !
+2
 
 
А песнички ще си пеят ли? Или по добре да си свалят гащите който е рязана бургия значи е буфер съмнение няма,полага му се безплатен билет.
+3
 
 
Повечето които нямат членски карти да носят чалми,шалвари и да мятат гюбеци.
+3
 
 
"От фен клуба на отбора призовават всички желаещи да закупят билет да носят в себе си членска карта на дадена групировка или на фен клуба, тъй като билетите се продават при засилен контрол." ЛЬО ГРАНДЕ ФЕЙСПАЛМ!
+2
 
 
Ще си покажа уйяя!! Отрепки! Те ще определят кой да ходи!! !Кои сте вия уе отайкиии??!!
-5
 
 
Абе абсолютни глупости, аз нямам фен карта и никой не ме е спирал да си купя билет. Който иска отива и си купува. К'во сте се запенили, Нако 'що описваш баща си? Ходете си купувайте билети и толкова, ако някой ботевист иска нека иде и си купи билет, въпреки че, каква ли работа може да има на Спортклуб!?!
+12
 
 
Това с билетите не го разбирам. Всички фенове на Локомотив ли имат членски карти за фенклуба или фракция? Не ми се вярва. Всички видяхме, че с тази схема на миналия мач стадиона не беше пълен. И искам да попитам - не можем ли като истински европейци да седим и заедно да гледаме мач? Скоро имах удоволствието да гледам Бенфика и Спортинг (стархотен мач за купата 3-2 за Бенфика в продълженията) и на стадиона видях, че хората си седят заедно и си се радват на головете на техните отбори без никакви проблеми. На нас какво ни пречи да се държим цивилизовано и културно?
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: