ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (28) | Вчера (23)
Коко Динев: При добър терен щяхме да вземем дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:24 / 10.12.2013Коментари (37)5200
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пд Константин Динев прие трудно равенството 0:0 с Ботев в битката за Пловдив. Той остана близо 3 часа на стадиона, а след това заяви, че лошият терен е една от основните причини неговият отбор да не спечели мача.

- Относно терена мога да кажа, че състоянието му не е добро. Опитваме се да направим така, че максимално да става за игра. Каквото е за Ботев, такова е и за Локо. Аз съм на мнение, че ако теренът беше по-добър, щяхме да победим. Локо повече заслужаваше трите точки. Все още не правим сметки за първенството и изчакваме да приключат някои двубои. Засега съм доволен от представянето на Локомотив. Има запитване за наши играчи и ако се разделим с някого, може и да привлечем. Засега сигурният нов е Мендес - заяви Динев.

Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 35
10.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
08.12.2013
08.12.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коко, ако искахме да бием трябваше да излезем с по-офанзивен състав, а не с трима дефанзивни халфове - Ндайе и двамата гърци. Защо не почнахме с Гади, Дани Кики и Маламов вместо единия грък, Здравко и Тижани Белаид? На порлувремето щяхме да водим ОБРАТНИТЕ селяци с 2 гола
+1
 
 
.....мен пък ме развеселяват писаниците на Коко и на оня с болежките в коленцата - оправят ми настроението ...рано рано !!!! .....хубаво е да има нещо да прочетеш и да се посмееш !!!
на 11.12.2013 г.
0
 
 
"Коко Динев: При добър терен щяхме да вземем дербито..." - на това му се вика наглост и тепегьозлък. ... Разбира се и пълна дебилщина /то какво очакваш от чалгаря коко/ - ми като сте щели да биете на добър терен , тогава - ЩО ГО НАВОДНИХТЕ ????
+2
 
 
Даже и насън не може да биете отбор като Ботев Пд ! Не плюйте по Ботев , защото храчките ще паднат върху главите ви прости и дебели !!!!!
+6
 
 
xaaxax Това да не ти е като да оплождаш чалгарки бе шопар :D.
+4
 
 
Золума е виновен за всичко ... Золума вън !!!! Даже и насън не може да биете отбор като Ботев Пд ! Не плюйте по Ботев , защото храчките ще паднат върху главите ви ...
+2
 
 
Плондера няма да си оправи кошарите ми лайнута ще оправя тук е временно да си направи някоя далавера около мач или трансфер от банано и маслино берачите на мадам БА и да им направи 10 мил дългове и ДИМ ДА ГО НЯМА
на 10.12.2013 г.
+3
 
 
Коко ти пиян ли си? Кой трябва да го оправи тоя терен? Футболистите може би или привържениците на локо? А може би тези на Дунав Русе!
+3
 
 
Ха -ха палячо това да не ти е пайнера на добър терен нали ви видяхме колко струвате през септември бяхте забравили къде се намирате,че и със човек по малко гол ви вкарахме ех тоя Зум бе всичките ви е заразил със тая старческа дименция.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Безплатни тренировки и много награди на празник в район "Тракия"
Кметът на "Тракия" откри международен турнир по джудо с над 730 участници
Крумовград с нов отговор: Някой щеше още да храни отбора с кренвирши и лютеница, ако не бяхме инвестирали в Арда
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: