ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов: Трябва ни задължителна победа срещу Черноморец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:58 / 22.11.2013Коментари (28)6568
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Станимир Стоилов заяви, че "канарчетата" ще преследват задължителна победа в неделя (24 ноември) срещу тима на Черноморец Бургас, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мачът от 18-ия кръг на "А" група е от 14,30 часа на стадион "Христо Ботев".

"Нямаме проблеми с контузени играчи или болни. Даже част от възстановяващите футболисти започнаха да тренират с отбора. Навлизаме в една тежка седмица и се опитахме да освежим отбора. Същевременно да не загубим и игровия тонус", коментира наставникът.

"В неделя ни предстои сериозна среща срещу един добре организиран отбор. Знаем, че отборите на Димитър Димитров-Херо са добре о
рганизирани и комплектувани. Тимове, които знаят какво да играят, но в крайна сметка важно е как нашия отбор ще се представя и играе. Естествено сме наясно, че ни трябва задължителна победа", продължи той. 

"Мариян Огнянов все още не е готов за игра. Той все още е неуверен и плах. От една седмица се подготвя с отбора, но ще помислим за него да го възстановим по бързо с някоя двустранна игра, за да преодолее напрежението и увереността в него", каза още Мъри. 

"До последния момент ще реша за състава, но по принцип не съм привърженик на големите промени в титулярния състав. Обикновено когато отбора играе добре се придържам към него", завърши Стоилов.  
Още по темата: общо новини по темата: 18
24.11.2013
24.11.2013
24.11.2013
24.11.2013
24.11.2013
24.11.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 23.11.2013 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Абе смешници, казах ли ви, че 4:1 ще е "знаменито" в историята ви?! 0:6 как ви стои при набор 2001?! Ехааааа, сега мачът е купен, или времето е лошо. Дали пък не е крайно време да разберете, че Отборът на Пловдив се събужда при всички гарнитури?! 8:0; 0:6; 2:0; 0:1 - това е само малка част от началото. При това, при единствената ви победа с 4:1 - пак допуснахте гол (и то какъв). Стягайте се, форумни отрепки, ясни са ни обичайните ви оправдания. Дайте нещо по- така. Само Ботев!
+10
 
 
Да се стягат и да взимат пример от ветераните и децата ни. Едните станаха шампиони, а другите пак унижиха Локо на Лаута. Децата биха с 6-0 Локо на Лаута. Можеше и повече, но...
+6
 
 
следвайте си интуицията за победа и въобще няма да изгубим и точка до края на първенството - нямат значение простотиите от вси тапаци
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+11
 
 
Ботевисти сме и сме горди с това отделете време,прочетете мойте слaва....Всички на стадиона сме братя и сестри...мойте проблеми са и твой ... нали? Всеки влизащ на терена знае че за Ботев е трудно да се играе но всеки играещ от сърце и душа спечелва ни любовта...O вековен Ботев,теб всеки те обича и на Колежа хиляди се стичат... Любовта към тебе на трибуните показваме макар и после без гласове да оставаме...Нито слънце,нито дъжд ни спират...билети да си взимаме и стадионите да окупираме ...Нашата работа е да подкрепяме отбора в дни на радост в дни на тревога ...При победи,равни и загуби дори ние сме с играчите- НИКОГА НЕ СА САМИ !
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 22.11.2013 г.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-4
 
 
Стоилов,каква двустранна игра ще органезираш за Мацата???Нали след подобна игра,бай Иван получи контузия ,която го искара за още 20 дни от игра.Ей опичайте си акъла.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: