ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (28) | Вчера (20)
Петър Дочев преди дербито с "Марица: Искам пълно себераздаване и качествен волейбол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:42 / 22.11.2013Коментари (0)2101
©
Пълно себераздаване на всяка една от волейболистките на "Казанлък Волей - Багира" и пределна мобилизация иска от своя отбор, старши треньорът на "розите" Петър Дочев за днешното дерби срещу "Марица". Двубоят е от 6-тия шампионатен кръг на Националната волейболна лига при жените и започва довечера в 18 часа в спортна зала "Багира" в Казанлък.

"Цяла седмица се готвихме целенасочено за мача срещу "Марица", нашата нагласа е за изключително тежък двубой. С оглед на резултатите, които показват досега момичетата от "Марица" и самият факт, че пловдивчанки имат само победи и не са допускали досега загуба в шампионата, говори, че именно те са най-добрият отбор в България в момента. Надявам се нашите момичета да покажат резултатна игра и много важно - красив и качествен волейбол, което е много важно както за мен, така и за нашите верни фенове, които винаги са ни подкрепяли, дори и когато имаме трудности", коментира старши треньорът на "розите" Петър Дочев.

41-годишният наставник призна, че мотивацията в отбора му е голяма и много разчита на темпераментната казанлъшка публика да се превърне в допълнителния коз за неговия отбор. "Разчитаме много на подкрепата на нашите фенове, надявам се този мач с "Марица" да се превърне в истински празник в Казанлък", допълни той.

Всички в "Казанлък Волей - Багира" - състезателки, треньори, служители и ръководители призовават казанлъшките фенове да напълнят до краен предел спортна зала "Багира" и да подкрепят отбора във важния мач срещу пловдивчанки.

Нека пълната зала и безрезервната подкрепа от нашите привърженци да се превърне в допълнителния играч в състава на "розите" и това да допринесе за победата, призоваха от отбора.

В Казанлък се надяват днес "розите" да повторят успешния си мач срещу "Марица" по време на силния международен турнир в Истанбул в началото на октомври и отново да се поздравят с победа. Тогава тимът на "Казанлък Волей - Багира" отнесе маричанки с 3:1, въпреки, че губеше с 0:1 гейма, но показаха характер и воля за победа и успя да обърне мача.

С интерес днес се очакват изявите на две от титулярките на в "Казанлък Волей - Багира" - на посрещачката Никол Николова, която преди това игра с успех с екипа на маричанки, както и на новото либеро на женския националния отбор на България - Кристин Колчакова, която се намира в отлична спортна форма. Криси е кадър на школата на "Марица".

Елитни рефери от национална категория ще бъдат съдии на завързания мач между "Казанлък Волей - Багира" и "Марица" днес. Съдийската комисия на БФВ изпрати двамата авторитетни столични арбитри Борислав Поборников и Милена Лазарова да ръководят дерби-мача.

Двубоят между "Казанлък Волей - Багира" и "Марица" довечера е от 18 часа в спортна зала "Багира" в Казанлък, която се очаква да се пука отново по шевовете от публика.

Още по темата: общо новини по темата: 95
06.06.2014
06.06.2014
05.06.2014
04.06.2014
20.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Фактите и рекордите на хегемона Марица след 10-ата поредна титла
Тежък жребий за Марица! Пловдивчанки в една група с ЦСКА, Левски и Славия
ПУ "Паисий Хилендарски" стана университетски шампион по волейбол
Хегемонът продължава да изумява! Подобри собствения си национален рекорд!
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: